Mimi93
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro...Ja wczoraj wylądowałam w szpitalu... drugie poronienie, nie wiem jak się kolejny raz pozbieram. Powodzenia dziewczyny!
Pamiętaj że trzeba walczyć mimo wszystko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie mi przykro...Ja wczoraj wylądowałam w szpitalu... drugie poronienie, nie wiem jak się kolejny raz pozbieram. Powodzenia dziewczyny!
Przykro miJa wczoraj wylądowałam w szpitalu... drugie poronienie, nie wiem jak się kolejny raz pozbieram. Powodzenia dziewczyny!
Strasznie mi przykro... Trzymaj się i nie poddawaj!Ja wczoraj wylądowałam w szpitalu... drugie poronienie, nie wiem jak się kolejny raz pozbieram. Powodzenia dziewczyny!
Przykro trzymaj się ja też za sobą mam 2 poronienia wiem co przeżywasz.Nie poddawaj się uda się na pewno.Ja wczoraj wylądowałam w szpitalu... drugie poronienie, nie wiem jak się kolejny raz pozbieram. Powodzenia dziewczyny!
Przykro trzymaj się ja też za sobą mam 2 poronienia wiem co przeżywasz.Nie poddawaj się uda się na pewno.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro...
Pamiętaj że trzeba walczyć mimo wszystko.