18grudzien
Fanka BB :)
Dasz radę powodzeniaDziewczyny wstałam i zaczynam wielki dzień, mało spalam niestety wrażenia nie dały mi pospać myślicie że dam radę?
Rano czop mi odpada , czekam jak przyjdzie ktoś i zobaczy moje rozwarcie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dasz radę powodzeniaDziewczyny wstałam i zaczynam wielki dzień, mało spalam niestety wrażenia nie dały mi pospać myślicie że dam radę?
Rano czop mi odpada , czekam jak przyjdzie ktoś i zobaczy moje rozwarcie .
Dobry dzień. Melduję się w dwupaku po nie przespanej nocy gdzie ta kurewska zgaga nie dała [emoji35]
Dziś mój będzie w domu na tydzień i będziemy działać bo wykituje, jak on to mówi że przyjedzie klucz do bramy, bo bez klucza drzwi się nie otworzą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moi: chłopiec i dziewczynka z początku identyczni, a teraz trochę podobieństwa widać, ale jednak różni. Tak, że powoli [emoji6]Teraz obchod jest wiec zabrali kluske do kanciapy obok na mierzenie i wazenie i co tam trzeba. Potem pediatra ma przyjsc jeszcze i lekarz zeby obejrzec moje szycie.
Ogolnie Ula jest mala kopia swoich braci kiedy byli mali.
I niby dziewczynka ale jak na nia patrze to mi sie chlopcy nasuwaja na mysl.
Do chlopa sie smialam czy nie mogl czegos "nowego" zrobic tylko wzial i odkserowal poprzednie![]()
Co prawda to prawda . U nas na porodowej wielkie łóżko regulowane z każdej strony , drabinki , materace, piłka . Na poporodowej łóżka z pilotem regulowana i wysokość całego łóżka i wysokość pod głową , łazienka w pokoju . Także jeśli chodzi o komfort to naprawdę nie mogłam narzekaćNie wiem ale jak widzę szpital to mbie trąca choćby nie wiem jakie warunki były. BTW na Madalińskiego porodówki niczym nie odbiegają od tej Twojej jedynki a i sale poporodowe ok. Teraz już szpitale w PL w coraz lepszej kondycji.
Ja jeszcze na porodówce miałam brzuch wysoko więc tym się nie ma co sugerowaćKasiu Carmen dużo zdrówka i sił na jutro dla Was. I dawaj znaka jak po.
Ja mam jutro wyczekany dzień spotkania w szkole. Powód mojego czekania, żeby po terminie rodzić.. idę na 17.30, wracam i mogę na porodówkę. Ciekawe czy córka też może? Mi mówią że brzuch wysoko i zgagę nam cały czasczyli chyba nie bardzo
Ale nic.
Może już w piątek uda się żeby zrobić taki patent jak Kasia. O ile będą miejsca na patologii..
Gosia nasz w domu Wit C? Może weź większa ilość. Teraz już taki okres że katary będą wzmożone.
Dobrej nocki![]()