Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słuchaj ja nie plamiłam ale lekarka wczoraj mi powiedziała że gdyby coś miało takiego miejsce to IP. Lekarz chyba wie co mówi także doskonale cię rozumiem ja też martwię się o swoje dzieciątkoKażde plamienie w ciąży trzeba skonsultować nie wolno bagatelizować nawet te drobne jak mi to lekarz mówił że każde plamienie jest ryzyko poronienia.Ja wiem że nie popadać paranoje ale nikt nie zrozumie jak ktoś nie straci ciążę każda jedna plamka jest strach nie życzę najgorszemu wrogowi takiego przeżycia ja mam dwa poronienia wiem teraz jak zobaczyłam jasna krew na papierze był strach i panika od razu telefon do lekarza a doktor do szpitala trzeba jechać.Wiem że może mnie zlinczujecie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam nadal bo przyszła beta ale nie pamięta wyniku a historie wzięła księgowaAlkihisa nikt tu nei będzie nikogo linczować. Jak beta?
Każde plamienie w ciąży trzeba skonsultować nie wolno bagatelizować nawet te drobne jak mi to lekarz mówił że każde plamienie jest ryzyko poronienia.Ja wiem że nie popadać paranoje ale nikt nie zrozumie jak ktoś nie straci ciążę każda jedna plamka jest strach nie życzę najgorszemu wrogowi takiego przeżycia ja mam dwa poronienia wiem teraz jak zobaczyłam jasna krew na papierze był strach i panika od razu telefon do lekarza a doktor do szpitala trzeba jechać.Wiem że może mnie zlinczujecie
Dlaczego zlinczujecie????czysta krew to bez dyskusji IP,ale jeśli są to ciemne uprawy bez śladu krwi,to jest raczej normalny objaw,ale każdy robi jak uważa,wyrazić każdy może swoje zdanie,doświadczenie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom