Mimi93
Fanka BB :)
Myślę żebyś najpierw zrobiła beta hcg, później zadzwon do ginekologa, mój mi tak kazał.Ja to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę żebyś najpierw zrobiła beta hcg, później zadzwon do ginekologa, mój mi tak kazał.Ja to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
To myślę, że troszkę za wcześnie, tylko byś się stresu najadła. Poczekaj do 7 t.c.Według moich obliczen wychodzi 5-6 tydz
Często kłuję?
Moim zdaniem zarodek jeszcze zdecydowanie za mały na akcje serca. Trzeba cierpliwie czekać5t6d zarodek 1,7mm, pecherzyk 9,9mm
No nie wyglada to dobrze..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
13 stycznia 32dc było 821,70Jaka miałaś ostatnio i kiedy to było?
Ja właśnie czekam na wyniki badań. Morfologia już jest - trochę rozjechana, ale w ciąży to chyba normalne. No i nie mam HIV![]()
Może uda Ci się odnaleźć moja wypowiedź z moich wizyt. Teraz już mądrzejsza bym zdecydowanie poczekala tak 3tygodnie po spodziewanej miesiaczceJa to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
Trzeba policzyć ile minęło godzin, później sprawdzić norme, z moją matematyka ciężko.. Któraś pomoże koleżance?13 stycznia 32dc było 821,70
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo dobry przyrost! Jest nadzieja!13 stycznia 32dc było 821,70
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak właśnie myślę aby poczekać. Jutro powtorze test. A to wczorajszyMoże uda Ci się odnaleźć moja wypowiedź z moich wizyt. Teraz już mądrzejsza bym zdecydowanie poczekala tak 3tygodnie po spodziewanej miesiaczce
Ja też mam raz na jakiś czas, nie piecze, bardziej ciągnie. Mam w środku, w macicy.Raz na jakis czas takie pieczenie ciągniecie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom