reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak tam starania się zapowiada nocka ? Czy Miły zamierza być miły i grzeczny dla Ciebie ? ;) mój wykapany i miał spać, a płacze. Bajdelka fajna ta mate dostałaś. U mnie to mały dostał 2x spioszki i paczkę pieluch.... nie mam zbyt wyrywnych znajomych czy rodziny aby coś drozszego dostać. No może na chrzciny tylko coś więcej niż spioszki dostanie ;)

Mój dostał jedno body i sweterek. Hmmmm :/ a samej najbliższej rodziny 40 osób

reklama
Ja się mogę wypowiedzieć bo mam z każdej firmy małą paczkę kupioną ;)
Dady 1 bardzo nasiąkają i czerwona Bronka jest od nich.
Tully z Netto tak samo jak Dada. Często przesikane
Z Lidla i z rossmana takie same praktycznie. Lubię je choć są ciut sztywniejsze od Dady i tully ale za to jak nasikane w nie to nie robi się taka torba napęczniała .
Z pampersa mam 1 i 2.
Dwójki lepsze. Ogólnie pampers najcieńszy jest, nie przecieka ale jak nasikane dużo to jest napęczniały i taki... Hmm... Zimny
Także ten :)
A ja mam w razie w kupione z Rossmann babydream zobaczymy jak te będą się zachowywać, narazie cały czas używam pampers nr 1

Używasz tego podgrzewacza? Bo ja nie mam kompletnie pojęcia jak się go używa . Na jedynce nie grzeje w ogóle A na 3 grzeje Za bardzo . Myślisz że można tam trzymac mleko 3h ?
Ja mam zaznaczone markerem odpowiednią temperaturę tak trochę za jedynką wtedy jest odpowiednia temp. Mleko można dwie godziny w tym trzymać później się nie nadaje .. mam dwa podgrzewacze w jednym podgrzewa się non.top woda... stoi w kuchni, drugi w sypialni przy łóżku...z mlekiem.. przygotowana jestem żeby młoda za długo nie czekała ;)

reklama
Jak tam starania się zapowiada nocka ? Czy Miły zamierza być miły i grzeczny dla Ciebie ? ;) mój wykapany i miał spać, a płacze. Bajdelka fajna ta mate dostałaś. U mnie to mały dostał 2x spioszki i paczkę pieluch.... nie mam zbyt wyrywnych znajomych czy rodziny aby coś drozszego dostać. No może na chrzciny tylko coś więcej niż spioszki dostanie ;)
Zapowiada się hardcore :p
[emoji813][emoji813]
Na katar xylo-gel, inhalacje, gęsi smalec na klatę i plecy :)

Jeśli chodzi o pieluchy, to Miłosz w 2 tygodnie przerobil 230 sztuk, a potem przestałam liczyć [emoji14] z tym, że mój Hrabia delikatny i jego kuśka w wilgotnym nie polezy. Od razu ryk, jak tylko kropelka moczu dotknie pieluchy [emoji14] Ostatnio mień dwójek (alleluja!), tak 3-4 na dobę, więc trochę lżej.
Myślałam, że nas trądzik ominie, ale już zaczyna pychola wysypywac, także lipton - będę miała brzydkie dziecko przez jakiś czas :D

Zaciągnął nas dzisiaj Przemek na zakupy, bo jesień za pasem i Młodej cała garderobe trzeba zmienić. Bilans - 4 pary spodni, 4 bluzki z długim rękawem, sukienka, dwie pary butów i przebodzcowany niemowlak. Nienawidzę zakupow. Dobrze, że to koniec na dłuższy czas.
Ludzie dziwnie się gapią, jak kobieta mota na szybko dziecko w chustę w tk maxxie [emoji14]

Jeszcze tydzień i po połogu. Czas ogarnąć zagadnienie antykoncepcji - myślałyscie o tym?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry