GoJ
Fanka BB :)
Każdy inaczej...To twoje szczęście, może jak moja podrośnie to też będzie chciała tam siedzieć dłużej bo najdłużej byli 15 min i płacz [emoji33] a zasnąć nie ma takiej opcji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Każdy inaczej...To twoje szczęście, może jak moja podrośnie to też będzie chciała tam siedzieć dłużej bo najdłużej byli 15 min i płacz [emoji33] a zasnąć nie ma takiej opcji
A ja dziś się rozbeczałam karmiąca małą, patrzę na nią na tę kruchą istotę i mówię do niej, że jest niespodziewanym cudem, taki pozytywny baby blues [emoji23]Mialam isc na drzemke ale siedze i patrze na ten moj obsrany usmiechniety cud [emoji1] i wez tu matke zrozum, potem marudzi ze zmeczona
@seremida zdrówka życzę [emoji8]Dzień dobry [emoji1] my dzisiaj witamy się z chorobą, tzn. ja. Katar, kaszel i ból gardła. Ot mnie ktoś poczęstował [emoji21]
To mój nie zaśnie jak ma mokro albo kupę . Taką delikatną ma dupkęMoj sie wlasnie prezyl prezyl i slyszalam, ze sadzi w pampka, ale zanim skonczyl i zdazylam dopic kawe to zasnal [emoji1] no i teraz nie wiem czy zmieniac mu ta ksiazeca dupe czy dac mu chwile pospac
Ja wieczorem szykuje chłopakom ciuchy do szkoły i kanapki na drugie śniadanie.
Tak żeby rano już nie tracić czasu.
Również był armagedon u nas dzisiaj .
Ula rano normalnie spała jak zabita ale jak tylko chłop wyjechał tak postanowiła mi dotrzymywać towarzystwa.
Więc stęka, kwęka i domaga się tulenia.
U matki na cycach jest najlepiej.
A chłopcy moi to jest żywioł, mają sto różnych rzeczy do zrobienia ciekawszych niż ubranie się rano......
Kwestia wyrobienia nawyków
Dzisiaj z nimi pogadam przy obiedzie na temat tych wyjść. Bo taka nerwówka mi nie sprzyja
Pod odkurzacz eleganckiehej
Wrzesień za nami ale zleciało :-)
teraz trzymać kciuki za październikówki, dareczka...twardy zawodnik jesteś :-)
u nas nocka dość spokojna, mała tyle zjadła ze rano puściła pawia ;-)
balowała z nami do 24 i swietowała wygraną w siatkę
my dziś bez planów, nuda, pewnie spacerek zaliczymy i tyle...a moi chłpcy wracają w srodę i juz mi ich brakuje ;(
ja wczoraj przetrestowałam katarek do gilów- mega urządzonko polecam
Mój teść śpiewa kolędy moim dzieciom a swoim wnukom jak są malutkie i ma lulac. ..My spiewamy sobie hakune matate i jest spokoj [emoji1]
Zobacz załącznik 903349
Mój teść śpiewa kolędy moim dzieciom a swoim wnukom jak są malutkie i ma lulac. ..
No więc słuchaj kolęd w lipcu albo wrześniu...bo tak to wyglądało ze starszymi
Teraz nie będzie chyba śpiewał....bo my już prawie na swoim....