KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanko , mojej też kilka kostek pojawiło się na policzkach, to jest ten trądzik, czy on sam zejdzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow to ostro to u małego jest u mnie jest dosłownie kilka na policzku, wydaje mi się że to ten trądzik nasze dziać i atakuje [emoji33]Macie mojego z krostami więc pytam co to jest????
Mój tak samoJe aż sam się odczepi![]()
OK czyli nie potowki a ten trądzik sam zejdzie?Trądzik.
Mój też ma taki brzuszek na boki.One się nie zeszły jeszcze. Tak to pediatrzy nazywają żabim brzuszkiem.
Dziewczyny;( nie umiem rozpoznac czy mojw dziecko boli gardlo czy ma cos w nosku. Slychac ze cos jest w nosku bo swiszczy ale jie damy rady tego wyciagnac a czasem tez cos zacharczy tak jakby na pograniczu noska a gardła... nie moze czegos odkrztusic?
Na gardelku u gory przy wylocie niska ma 3 biale kropeczki czy moze to swiadczyc o jakieks infekcji?
Od wczoraj grzeją grzejniki czy tk tez moze miec wplyw na charczenie?
Moja księżniczka też miała, zaczęłam po prosu przemywać wacikiem z wodą buzię i zeszłoMacie mojego z krostami więc pytam co to jest????
O!! Zapomniałam o tym!Nie mam pojęcia. Nam dziś powiedział ze łojotokowe zapalenie skory Michał ma.