GoJ
Fanka BB :)
Link do: Trądzik niemowlęcy: przyczyny, objawy, leczenie - Niemowlę - mjakmama.plDziewczyny pytanko , mojej też kilka kostek pojawiło się na policzkach, to jest ten trądzik, czy on sam zejdzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: Trądzik niemowlęcy: przyczyny, objawy, leczenie - Niemowlę - mjakmama.plDziewczyny pytanko , mojej też kilka kostek pojawiło się na policzkach, to jest ten trądzik, czy on sam zejdzie?
Grzejniki - suche piwietrze w domu może wysuszać śluzówki i nasilać charczenie. Charczenie występuje podczas jedzenia (maluchy inaczej przełykają jak my) i podczas snu (niedojrzałe jakieś tam kosteczki czy coś tak nam laryngolog mówiła)Dziewczyny;( nie umiem rozpoznac czy mojw dziecko boli gardlo czy ma cos w nosku. Slychac ze cos jest w nosku bo swiszczy ale jie damy rady tego wyciagnac a czasem tez cos zacharczy tak jakby na pograniczu noska a gardła... nie moze czegos odkrztusic?
Na gardelku u gory przy wylocie niska ma 3 biale kropeczki czy moze to swiadczyc o jakieks infekcji?
Od wczoraj grzeją grzejniki czy tk tez moze miec wplyw na charczenie?
Jak to trądzik to u Ciebie wygląda że od czapki mu się nasila. Po MM zazwyczaj ten trądzik jest z ciepła. Przy cycku od matki hormonów i przy cycku nie powinien pojawiać się po 4 msc.OK czyli nie potowki a ten trądzik sam zejdzie?
Ja czytałam to tylko pytam jak to u was zeszło [emoji16]
My od kiedy zaczęliśmy palić to wieszam w pokoju na kaloryfer mokre pieluchy tetrowe po kąpieli małego żeby nawilżyć powietrze .Grzejniki - suche piwietrze w domu może wysuszać śluzówki i nasilać charczenie. Charczenie występuje podczas jedzenia (maluchy inaczej przełykają jak my) i podczas snu (niedojrzałe jakieś tam kosteczki czy coś tak nam laryngolog mówiła)
Generalnie na Twoim miescu nie martwiłabtm sie.
Możesz kupić nawilżacz na prąd, baterie lub taki ceramuczny/gliniany na kaloryfer ale najprościej i najtaniej wieszać mokre rzeczy na gorące grzejniki.
A ile się to utrzymywalo?Moja księżniczka też miała, zaczęłam po prosu przemywać wacikiem z wodą buzię i zeszło
No u nas sraczka dodatkowo@Bajdelka35 to trądzik. Sam zejdzie. Położna mi dziś powiedziała, że w razie jak jakaś krostka pęknie czy coś to Octeniseptem można, a tak to nie smarować niczym.
@GoJ ja też jestem na Ibuprofenie. Nos, gardło, kaszel.
@kasiaczek89pl ojej i co teraz? Jak to się leczy? Biedny Michałek![]()
Mleko z cycka u mnie w każdym przypadku jako panaceum na całe zło. Na twoim miejscu jeśli zmiany niewielkie przeczekałabym unikając sztucznych tkanin i dotykania buzi dziecka skóra do skóry.Ja czytałam to tylko pytam jak to u was zeszło [emoji16]
Ja pranie wieszam dwa w jednym szybko schnie nawilża i bonus pachnie w domu ładnieMy od kiedy zaczęliśmy palić to wieszam w pokoju na kaloryfer mokre pieluchy tetrowe po kąpieli małego żeby nawilżyć powietrze .
U nas narazie jest nie wiele oby tak zostalo . Dzięki za infoMleko z cycka u mnie w każdym przypadku jako panaceum na całe zło. Na twoim miejscu jeśli zmiany niewielkie przeczekałabym unikając sztucznych tkanin i dotykania buzi dziecka skóra do skóry.