18grudzien
Fanka BB :)
Na pół roku mialo byćTeż mialam te huśtawke z Fisher price przy poprzednim synku tym razem stwierdziłam że będę miec leżaczek a później na polskim roku kupię mu skoczka więcej z tego skorzysta....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pół roku mialo byćTeż mialam te huśtawke z Fisher price przy poprzednim synku tym razem stwierdziłam że będę miec leżaczek a później na polskim roku kupię mu skoczka więcej z tego skorzysta....
O nareszcie się doczekałaHej.
Informuję, że mamy Czarka - Dareczka urodziłaresztę sama napisze.
Ja dziś odpoczywam mentalnie - moja mama zgarnęła moja córkę do siebie, więc mam tylko jedno dziecko pod opieką. Czyli się obijam![]()
My grzejemy obiad mojemu S. żurek z jajkiem i pierogi ruskie . Mój mały chwilę w bujaczku , póki się buja zadowolony , przezestane na chwilę to płacz .Zawiozlam męża do pracy nici z jego planów że jutro wolne ehhh.....
Na dworze 10stopni aż strach wychodzić....
Mnie chyba pęcherz łamie jutro muszę skoczyć do apteki po furagine....
Co tam porabiacie? Ja nakarmiłam w kuchni pełno garow do ogarnięcia ale narazie pije kawę i się lenie patrzę na synka.... Straszaki bawią się w pokoju
Dostala ktoras z Was juz moze becikowe? Jestem ciekawa ile sie czeka?
U mnie już poszło....Dostala ktoras z Was juz moze becikowe? Jestem ciekawa ile sie czeka?
Jedne odpadają szybciej inne wolniej. Najważniejsze żeby nie ropiał i nie śmierdział.Niestety tak![]()
Szybciutko!! Ja papiery złożyłam bodaj w zeszły poniedziałek ale u Nas wypłacą dopiero po 26.10U mnie już poszło....
Częściowo na nowe mieszkanie....
Na pewno dasz radę! [emoji106]Polozna tez mnie uswiadomila ze tak to już jest. muszę to przetrwac. jestem zorganizowana i tym trudniej mi w chaosie. Ale dam radę.. muszę....
Spróbuj tak, jak mi pediatra poradziła. Przy kąpieli mydełkiem dziecięcym dokładnie dookoła tego wału pepowinowego wymyć i potem osuszyć porzadnie. U nas szybko to wysuszyło.No nam w szpitalu kazali octeniseptem i czyścić dokładnie patyczkiem .
Dużo zdrówka dla kluseczkiPrzyszła paczka z nowym aspiratorem, tzn tym katarkiem pod odkurzacz.
Jestem zadowolona bardzo bo w krótkim czasie, bez płaczu gigantycznego (jak przy gruszce) udało się dużo wyciągnąć z noska .
Nie charczy jej tak już.
Wkraplam po kropelce wody fizjologicznej, odciągam i potem znów zakraplam po kropelce.
Mam nadzieję że szybko się pozbędziemy tego kataru
Krew może się pojawiać. To tak, jak ze strupem. Trochę odchodzi i podkrwawia.U mojej małej dziś przy kikucie pojawiła się krew... Tzn nie ma jej dużo ale takie kropki wokół pępka i trochę na bodach... Przy każdej zmianie pieluszki, delikatnie patyczkiem nasączonym octaniseptem wycieram i widzę że w jednym miejscu jeszcze jest miękka cześć pępowiny... Mam nadzieję że nie zacznie się nic paprać...