Wiolus85
Fanka BB :)
Ja mam rocznikowi 33 [emoji33]i maluszka rocznikowi 14 lat [emoji33][emoji43]Czyli nie tylko ja tu jestem po 30 [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam rocznikowi 33 [emoji33]i maluszka rocznikowi 14 lat [emoji33][emoji43]Czyli nie tylko ja tu jestem po 30 [emoji16][emoji16][emoji16]
30 to piękny wiek.... [emoji16][emoji16][emoji16]Czyli nie tylko ja tu jestem po 30 [emoji16][emoji16][emoji16]
Znaczy miałaś jakieś 31/32, jak zaszłaś w ciążę. To się nie kwalifikujesz do starych mam. No przykro mi [emoji16]. Ja mam 35 i pierwsze [emoji16][emoji106].
To też się nie kwalifikujesz do starych mam [emoji16] Większość moich koleżanek zachodzi w ciążę dopiero około 40. [emoji16]
Ja mam rocznikowi 33 [emoji33]i maluszka rocznikowi 14 lat [emoji33][emoji43]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne...latem znacznie się kort i koleżanki i będzie po pomocniku14 lat... super będziesz mieć pomocnika [emoji16]
I jeszcze siedem innych... Ja ostatnio zapłaciłam 345zl za wyniki , więc jeśli ktoś chodzi prywatnie to niech się nie przerazi cena w laboratorium.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A potem żeby nie płakały że już nie mogą [emoji17]Hehe... No ja z moich najbliższych też jestem pierwsza, która się zdecydowała. Namawiam je na akcję, żeby do mnie dołączyły, ale mówią, że są za młode [emoji23].
Oj tak tak ... To jeden z najmniejszych wydatków.A to dopiero początek wydatków [emoji51].