18grudzien
Fanka BB :)
A mi dziś teściowa znowu podrzuciła 8 paczek pampersowPrzy drugim też bez rewelacji jeśli chodzi o upominki, a mój brat jeszcze nas nie odwiedził :/ trochę to przykre.... a mój Szymek zaraz miesiąc skończykochany jest
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi dziś teściowa znowu podrzuciła 8 paczek pampersowPrzy drugim też bez rewelacji jeśli chodzi o upominki, a mój brat jeszcze nas nie odwiedził :/ trochę to przykre.... a mój Szymek zaraz miesiąc skończykochany jest
![]()
A pamiętam jak dziś że Cię doula owaliles za siedzenie po turecku.....już wtedy szlas po bandzie....Uwaga! Marudzenie i samobiczowanie poniżej!
Otóż jestem debilem. Zaniedbałam się. Dzwigalam w połogu, źle siadałam i ogólnie spieprzylam na maksa. Wynik - obniżenie przedniej ściany pochwy. Wg położnej jest nienajlepiej. Wezwałam ja, bo czułam cały czas, jakby miało mi coś wypaść. Zajrzałam i to, co zobaczyłam wpędziło mnie w atak paniki. W przyszłym tygodniu gin, potem fizjo, mam nadzieję, że ćwiczenia wystarczą... Jestem na siebie wściekła. Superwomen się znalazła, co to wszystko sama zrobi. No i masz babo placek.
Też, ale nie bez znaczenia jest też sposób porodu, jego przebieg, wielkość dziecka no i sam połóg - czyli to, jak o siebie dbamy. Boję się bardzo co powie gin, bo na moje laickie oko wygląda to bardzo źle, ale mam nadzieję, że to tylko dlatego, że nie wiem jak to jest NA PRAWDE ZLE. Z tym ze gorzej to już tylko wynicowanie pochwy może wyglądać.
Dobra, panikuję. Poczekam co powie lekarz.
to skorzystaliśmy w sensie bez skierowania itepe
Uwaga! Marudzenie i samobiczowanie poniżej!
Otóż jestem debilem. Zaniedbałam się. Dzwigalam w połogu, źle siadałam i ogólnie spieprzylam na maksa. Wynik - obniżenie przedniej ściany pochwy. Wg położnej jest nienajlepiej. Wezwałam ja, bo czułam cały czas, jakby miało mi coś wypaść. Zajrzałam i to, co zobaczyłam wpędziło mnie w atak paniki. W przyszłym tygodniu gin, potem fizjo, mam nadzieję, że ćwiczenia wystarczą... Jestem na siebie wściekła. Superwomen się znalazła, co to wszystko sama zrobi. No i masz babo placek.
Ja refundowane plus pneumokoki plus rotawirusy w jeden dzień . Tak mówił pediatra i tak robięSzczepicie 6w1/refundowane +pneumokoki i ew. Rota w ten sam dzien czy w odstepach? Jak tak to jakich? Moja pediatra twierdzi, ze lepiej na siebie odddzialywuja szczepionki, jak sa wszystkie razem i tak tez szczepilam starszego, a teraz sie zastanawiam, a szczepienie juz we wtorek..