KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Goj napisze do Ciebie SMS-a w przyszłym tygodniu to ustalimy co i kiedy. Ja się wybrałam na 2h z domu kupić stanik do karmienia na mój wielki biust, mam rozmiar 95 K !
Nawet nie wiedziałam ze takie są
Wow!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Goj napisze do Ciebie SMS-a w przyszłym tygodniu to ustalimy co i kiedy. Ja się wybrałam na 2h z domu kupić stanik do karmienia na mój wielki biust, mam rozmiar 95 K !
Oj tak podobniNo wlasnie tez sie czasem zastanawiam czy sie odsuwa, bo jest wsciekle glodny a nie leci, czy jednak dlatego, ze chce sobie tylko pomemlac a mleko dalej leci. Zazwyczaj zatkanie smoczkiem pomaga i idzie spac.
Podobne te nasze chlopaki widze![]()
Mnie też wyrównanie nie kręciTaaa tylko na ten czas to ja mam w d...e ich wyrównanie bo mam 12 dni na zasiedlenie lokalu i czas się kurczy...
edit: pomijam wszystko inne
Dziękuję Ci wybiorę większy bo w sumie w gondoli będzie jeździć najdłużej i to właśnie zima@Bajdelka35 masz znalazłam porównanie tego mini i normalnego obok siebie Zobacz załącznik 909134
Ja dziś mam bioderkaNie pamiętam by nam kazano nie karmić a i jak dziewuchy pisały to u nas też chirurg zresztą ta sama co bioderka a propo z tego wszystkiego jeszcze nie zapisałam Miksa na te biodra boże dobijcie mnie!!!
WTen mały, krótki śpiworek jest akurat so gondoli, bo jego długość ma 80 cm. Tego dużego do go doli możesz nie wcisnąć.
To mój syn jak się właśnie okazało też jest bardzo wyspany . Sen jest dla słabych, a jak wiadomo niemowlaki słabe nie sąOho i mały za bardzo wysłany bo będzie zabawa we wtykanie smoka....