reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam wrazenie ze mlody z karmienia na karmienie ma coraz wiekszy problem ze ssaniem, teraz byl cyrk juz od samego poczatku, pociagnal moze z 2 minuty. Mialam troche niezamrozonego odciagnietego mlekaa to mu dalam, ale za chwile mu sie ulalo.. no i drze morde ze glodny. Cycek nie, a odciagnietego juz ni mo! I co tu wymyslic na tego hultaja

reklama
Ja to nazywam KOTWICA :D
Jak chłop pyta co robię to jak napiszę to słowo to on już wie
Kotwica dała się przełożyć do kokonu! Hura! Jestem wolna! Mogę... Ech... Prasować wyprane ubranka... :/
Kurde i już nie wiem który wybrać??? W przyszłym tygodniu jest plan kupić a długi ten twój jest? W sensie na całą gondole? Zmieści się mały?
Jednak jest piękny i chyba dość długi???
Ja wzięłam wersję mini. Jest mniej więcej takiej długości jak ten Smiki do fotelika, a i tak S. jak zobaczył to stwierdził że mała w tym utonie :D wersja mini ma ok. 80 cm długości

@Bajdelka35 masz znalazłam porównanie tego mini i normalnego obok siebie
Screenshot_20181019-193353.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181019-193353.jpg
    Screenshot_20181019-193353.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 396
Ta a mi w kłótni w mopsie owa Pani powiedziala że ona nie ma obowiązku mówić co jest źle a co dobrze i co można jeszcze złożyć itp także jak jakaś matką się nie orientuję co jej przysługuje to one nie muszą o tym mówić! Takie France
Ich zasranym obowiązkiem jest powiedzieć co źle i nie tak bo kur.a i tak trzeba po weryfikacji ewentualne błędy przyjechać i poprawić jak u @GoJ a kasę po już pozytywnej weryfikacji będą musieli wypłacić z wyrównaniem. Dobrze że u mnie w MOPS-ie są jeszcze normalne babki co pomogą i powiedzą co trzeba co źle itp...

Ich zasranym obowiązkiem jest powiedzieć co źle i nie tak bo kur.a i tak trzeba po weryfikacji ewentualne błędy przyjechać i poprawić jak u @GoJ a kasę po już pozytywnej weryfikacji będą musieli wypłacić z wyrównaniem. Dobrze że u mnie w MOPS-ie są jeszcze normalne babki co pomogą i powiedzą co trzeba co źle itp...
Taaa tylko na ten czas to ja mam w d...e ich wyrównanie bo mam 12 dni na zasiedlenie lokalu i czas się kurczy...

edit: pomijam wszystko inne

Ale sam zabieg robi chirurg a nie logopeda, chyba, ze u was jakos inaczej.
Ja do wrocka mam niecale 200km, niby daleko nie jest, ale jak sobie pomysle ze godzine mam spedzic w samych korkach to mi sie odechciewa:p podziwiam wszystkie, ktore mieszkaja w wawie:p
U nas logopeda robi zabieg . Dzwoniłam zapytać o wizytę i koszt to nawet pani na recepcji mówiła żeby nie karmić 2 godziny przed wizytą . I specjalnie była zapytać pan I doktor czy szczepienia w niczym nie przeszkadzają .

reklama
U nas logopeda robi zabieg . Dzwoniłam zapytać o wizytę i koszt to nawet pani na recepcji mówiła żeby nie karmić 2 godziny przed wizytą . I specjalnie była zapytać pan I doktor czy szczepienia w niczym nie przeszkadzają .
Nie pamiętam by nam kazano nie karmić a i jak dziewuchy pisały to u nas też chirurg zresztą ta sama co bioderka a propo z tego wszystkiego jeszcze nie zapisałam Miksa na te biodra boże dobijcie mnie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry