Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja myślę że jej brzuszek jeszcze nie przyzwyczaił się do trawienia mm. Jest ono bardziej ciężkostrawne w odróżnieniu od mleka mamy i stąd te dolegliwości.Ona mi dwa tygodnie temu odrzuciła pierś ,próbowałam dostawiać był krzyk, dostawała moje odciągnięte ale ona jest wymagająca kilka razy przegapiłam porę ściągania i zrobiło się zapalenie i zastoje (jednego guza nie mogę się pozbyć i bólu) przeszłyśmy na Bebiko po 3 dniach płacz cały dzień od wczoraj na HiPP i płacz tylko wieczorem a i mała od dwóch dni zaczęła szukać cyckaJestem wrażliwa i to bardzo
Całe szczęście że wyniki córci dobre. Nie będziesz się martwić.No to już nie mam innego pomysłu z tym guzkiem. Sama sobie nie sięgniesz niestety.
A my byłyśmy dzisiaj na badaniach i już mam wyniki. Morfologia,crp,żelazo ,cukier i TSH wszystko w normie. Czyli te dni słabego jedzenia to nie anemia a koziołek w dupce
Joanna nie wiem jak ty się zapatrujesz na takie rzeczy ale mi w usunięciu guzka w piersi pomogl mąż. Ani młody ani laktator nie dał rady. Mnie cycek bolał przeokropnie i do tego gorączka prawie 40 stopni. Dopiero mąż się przyssał i mi ściągnął. Co prawda zygal ale dał radę i po 15min temperatura spadla.
A może spróbuj przystawić małego do piersi. Może jeszcze Wam się uda wrócić do cycowania. Już nie raz się tak zdążyło. My też miałyśmy kryzysy. Był i dzień co młoda nic prawie nie zjadła ja na drugi dzień przez to miałam mało pokarmu i było płaczu co nie miara ale butelki też nie chciała i w końcu wróciliśmy do normalnego jedzenia.
WitajTo i ja sie przylacze jesli pozwolicie [emoji6] (jestem z prywatnego[emoji6]) pisalam tu juz kiedys ,ale tyle dziewczyny 'skrobaly' ,ze nie dawalam rady czytac a co dopierobpisac [emoji849][emoji854]
Teraz jest nas troszke mniej wiec moze mi sie uda [emoji6]
Wspolczuje...Ona mi dwa tygodnie temu odrzuciła pierś ,próbowałam dostawiać był krzyk, dostawała moje odciągnięte ale ona jest wymagająca kilka razy przegapiłam porę ściągania i zrobiło się zapalenie i zastoje (jednego guza nie mogę się pozbyć i bólu) przeszłyśmy na Bebiko po 3 dniach płacz cały dzień od wczoraj na HiPP i płacz tylko wieczorem a i mała od dwóch dni zaczęła szukać cyckaJestem wrażliwa i to bardzo
Dzien dobryMojego nie ma od poniedziałku do soboty i wątpię żeby chciał mi pomóc
a probowalas moze przykladac potluczone liscie kapusty schlodzone wczwsniej w lodowce mi pomogly daja niesamowita ulge