G
guest-1673535084
Gość
Idziemy w mase. Na 2 miesiace 6220gramow [emoji15] dziwic sie ze bice mam. 2280 gramow na plusie od urodzeniowej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niezły klocuszek [emoji16] [emoji7] Brawo.Idziemy w mase. Na 2 miesiace 6220gramow [emoji15] dziwic sie ze bice mam. 2280 gramow na plusie od urodzeniowej
W starym domu w ciąży i przy starszaku musiałam chodzić do pieca a że miałam rwę kulszowa to schodziłam i wchodziłam na czworaka. Także wiem jakie to uciążliwe. Współczuję. Mąż kierowca?Hejo wieczorową porą nadrobiłam zaległości [emoji4]miałam szalone dwa dni także tego już wracam [emoji14]
U nas w nocy było -12 wiem bo wypalili się w piecu i rozpalalam na nowo o 1 w nocy do 2 zanim się zaczęło pali o 3 mała wstała także dzisiejsza noc do bani... A że jestem sama w domu to muszę wszystko robić sama [emoji52]powiedziałam do chłopa że jak nie zmieni pracy to ja zmienię jego...
Czekałam na paczkę ze smyka bo zrobiłam prezenty dla chrześniaków oczywiście przyszły moje kosmetyki prezent dla męża a ta ze smyka akurat nie[emoji58] my noce mamy różne ale zawsze minimum dwie pobudki także kupiłam sobie na ezebra dobry korektor pod oczy i jazda [emoji12]