Ewarut
Fanka BB :)
Coś o tym wiem , Ja trzese portkami... boje sie wizyty jak cholera ...Po 2 latach starań, dwóch ciążach biochemicznych i jednym poronieniu ból brzucha nie przekonuje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś o tym wiem , Ja trzese portkami... boje sie wizyty jak cholera ...Po 2 latach starań, dwóch ciążach biochemicznych i jednym poronieniu ból brzucha nie przekonuje![]()
Ja też nie robiłam bety ale za to korci mnie zrobić trzeci test [emoji14]To tylko ja na betę nie poszłam?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie szkodzi, jak ktoś nie doświadczył, to nie zdaje sobie sprawy, że tak może byćO masz. Przepraszam. Nie powinnam tak pisać... [emoji21]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę Ci tego z całego serca [emoji2]Nie szkodzi, jak ktoś nie doświadczył, to nie zdaje sobie sprawy, że tak może byćteraz wszystko wygląda ok, beta ładnie rośnie, ale jednak strach pozostał. Jutro wizyta u gina, mam nadzieję, że zobaczymy groszka
![]()
O jakie zachcianki. Ja zapraszam chętnie ugoszcze i podam jajecznicę [emoji2]A zmieniając temat - kto mi zrobi jajecznicę?![]()