Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytam was i same dobre wieści z wizyt!gratuluje wszystkich serduszek!
Dołączę i wieści od siebie. Pęcherzyk 7,1mm, endometrium i szyjka prawidłowe, zagnieżdżenie w najlepszym możliwym miejscuwg usg jestem w 5tyg2dniu ciąży
kamień z serca mi spadł jak zobaczyliśmy z mężem pęcherzyk
kolejna wizyta za 2 tygodnie No i badania do zrobienia: morfologia, mocz ogólny, glukoza na czczo No i odczyn coombsa bo my z M w konflikcie.. miłego wieczoru wszystkim :*
Ja plamilam po włożeniu wziernika (chyba tak to się nazywa), potem podczas USG i odrobinę w domu, ale następnego dnia już nic.Dziewczyny a plamicie po usg ? Bo wczoraj to lekkie były (gin mowila ze mogę lekko plamic) ale dziś coraz większe są..;( już było tak dobrze, dziś musiałam coś załatwić, No i wczorajsza wyprawa na usg .. i znowu się martwię..
Ja też cesarke będę miała. Na poprzednią umawiali mnie na termin jaki wychodzil z usg w 12/13 tygodniu.Ja narazie mam termin na 8.09 i to będzie nasza 12 rocznica, ale ja raczej będę miała cesarkę a ta umawiają tydzień wcześniej wiec albo 1.09 albo jeszcze na sierpień się załapie