Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
U nas posypał o i droga do przedszkola zajęła nam 15min chociaż to bardzo blisko ale trzeba było śnieżki co chwila robić [emoji23]
Super tętno [emoji7] oby wszystkie nasze dzieciaczki były zdrowe [emoji7]Dziewczynki byłam u innego lekarza na NFZ i na USG serduszko bije ok 180u/m (tak się chyba pisze) wg teorii płci na podst tętna to może będzie dziewuszka [emoji23]
U nas posypał o i droga do przedszkola zajęła nam 15min chociaż to bardzo blisko ale trzeba było śnieżki co chwila robić [emoji23]
U mnie córeczka miała 165 a Hubert nie mam pojęcia bo lekarz nic nie mówiłPiękne tętno.oby na róż [emoji166]
U nas było 160. Ale za choinkę nie pamietam jakie mieli chłopcy. Ale dla mnie to kolejna dziwna wróżba ktora sie nie zawsze sprawdza. Przynajmniej ja na nic się nie nastawiam.