Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też w domu od 8styczniaa teraz od poniedziałku zaczynają się u nas ferie, syn już narzeka że nie będzie miał się z kim bawić [emoji23] tak wiec od poniedziałku dziewczyny znów zamieniam się w speca od budowli lego, będę łapać złodzieji i ginąć mnie milion razy na polu walk żołnierzyków [emoji23]
To który to był wasz tydzień? Miałyście bardzo trudną i cięzką pracę?A ja mam L4 od 8 stycznia...i już mam z deka dosyć[emoji23]
Nie przejmuj się Kochana. Niektore dzieci tak reaguja, potem na pewno będzie miłość [emoji173]Powiedzieliśmy dziś naszej 6 latce, płakała ze ona nie chce rodzeństwa, w szoku była a mi się serce krajało.
Pięknie słychać [emoji7][emoji7]Hej. Byłam dziś u położnej. Założyła mi kartę ciąży i pobrala krew do badań. Ona przyjmuje też porody domowe [emoji2956] więc jak się uda to może spełni się moje marzenie [emoji7] A póki co odebrałam detektor od znajomej i znalazłam. Cicho jest więc musicie głośniej tel ustawic bo ciężko mu się przebić przez szumy ale jest [emoji7]