reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Kochane jeszcze ja dzisiaj miałam wizytę :D badania wszystkie ok, z fasolką też wszystko w porządku, ma całe 2,4cm :D następna wizyta dopiero za miesiąc-13.03, a 07.03 prenatalne :) współczuję wam tych mdłości i wymiotów, u mnie prawie zero objawów, w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży. Tylko bolą mnie wieczorami piersi, czuję się trochę zmęczona i strasznie bolą mnie plecy w części lędźwiowej :(
IMG_20190213_204333.jpg

@pumelova trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Dużo leż, odpoczywaj i będzie dobrze.

A Wam dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dzidziusiów. Ja mam pierwszą wizytę równo za tydzień. Nie mogę się doczekać.

Co do zaparć, to u mnie jogurt i chwilę później kawa. 5 minut i lecę na kibelek [emoji6]

Jeśli chodzi o mdłości, to że trzy razy mnie trochę zemdliło i to wszystko. Za to ciągle mnie brzuch jak na okres boli [emoji19]

@pumelova Wyobrażam sobie Twoje przerażenie ale najważniejsze, że maluch cały i zdrowy [emoji4] 3mam za Was kciuki...
Ja niestety też leżę i chyba czekam na najgorsze chociaż jeszcze mam trochę nadziei. Byłam wczoraj na izbie z plamieniem, była też niewielka ilość krwi [emoji17] trafiłam na niezbyt miłą lekarka która zaleciła kontrolę u swojego lekarza za 7 dni bo ona teraz nie może stwierdzić czy ciąża prawidłowo się rozwija bo jest za wcześnie [emoji17] tydzień temu był sam pęcherzyk, wczoraj pecherzyk z pęcherzykiem żółtkowym... jestem z zawodu ratownikiem i zawsze to ja komuś pomagam a teraz jestem bezradna. Taka ironia losu. Żadnych zaleceń, nic, w sumie dała do zrozumienia, że co ma być to będzie... Leżę plackiem i czekam. Musiałam się wygadać. I czytam Was cały czas i cieszę się z każdej udanej Waszej wizyty[emoji4] Oby jak najmniej złych wieści!

reklama
Dziewczyny! Piękne te wasze bobasy! Zakochać się można! ❤️
@pumelova trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie dobrze :* wyobrażam sobie ile stresu miałaś..
Ja dołączam swój super sposób na zaparcia. Ja jak do tej pory miewam bardziej w druga stronę. Proponuje na czczo wypić trochę przegotowanej wody z miodem :) działa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry