moniczka2609
Fanka BB :)
Tak, bo dziecko rośnie to i nt wzrasta. Wpisz w google przezierność karkowa to zobaczysz siatki centylowea ten wynik nt moze sie zwiększyć w miarę powiększania sie dziecka? Mogę prosić o ten wykres?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, bo dziecko rośnie to i nt wzrasta. Wpisz w google przezierność karkowa to zobaczysz siatki centylowea ten wynik nt moze sie zwiększyć w miarę powiększania sie dziecka? Mogę prosić o ten wykres?
A u mnie znowu w 11tc lekarz na nfz wyliczyl nt 1,8... A w 13 tc byłam u innego lekarza ponoć z lepszym sprzętem i ten wyliczyl nt 1,7 [emoji849]Tak, bo dziecko rośnie to i nt wzrasta. Wpisz w google przezierność karkowa to zobaczysz siatki centylowe![]()
Przezierność super [emoji3] a pęcherz albo był opróżniony chwilę przed USG dlatego go nie było widać albo jeszcze za wcześnie [emoji6]Przyziernosc karku 1,26, wiec chyba ok, prawda? I u mnie tez nie widać pęcherza moczowego, czyli 11+4 za wcześnie, prawda?
Tak czy siak mieści się w normach. Wiesz jak lekarze na NFZ badają. Może bardziej ufam temu drugiemuA u mnie znowu w 11tc lekarz na nfz wyliczyl nt 1,8... A w 13 tc byłam u innego lekarza ponoć z lepszym sprzętem i ten wyliczyl nt 1,7 [emoji849]
Odebrałam [emoji17]
Będę miała robioną amniopunkcję[emoji17]
Siedzę i rycze, załamała się.
Wynik: 1:256 Trisomi 21, czyli zespołu downa
Może przed amio zrób inny test ten któryś droższy. Nie załamuj się. Jak USG wyszło?Odebrałam [emoji17]
Będę miała robioną amniopunkcję[emoji17]
Siedzę i rycze, załamała się.
Wynik: 1:256 Trisomi 21, czyli zespołu downa