reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Powiem ci że tak mi sie urwał kontakt z bratem.. Założył rodzinę zamieszkał bardzo daleko i jakoś tematu nie mamy już, a byliśmy zgranym rodzeństwem.. Szkoda trochę ale każdy ma swoje życie :)
Ja często słyszałam jak ludzie mówili, że chłopak zawsze "pójdzie" za dziewczyną/żoną :) może się sprawdziło :)

Powiedział mi, że on nie poleca ze względu na brak badań :/ trzeba poczekać aż teraz będą jakieś nieświadome przypadki ciężarówek, które się zaszczepiły a nie wiedziały o ciąży :D tylko to nie w Polsce bo seniorzy raczej nie są w ciąży :D
Hm tylko ciekawe czy we wczesnej ciąży szczepionka będzie miala taki sam wplyw jak zrobiona w późniejszej hmmm

Co do szczepień siostra moja miała jedna dawkę na razie. Nie narzekała na jakieś bóle. Czeka na druga. Bo oczywiście w szpitalu zabrakło dawek i nie dojechały jeszcze. A w tv widziałam jak jakaś polska pielęgniarka w 6 mca ciąży zaszczepiła się i jeszcze namawiała inne ciężarne.

Pewnie w krajach, gdzie ciąży nie uznaje się do 12 tygodnia, zaszczepią takie dziewczyny i dopiero za jakiś czas się dowiemy jakie to miało skutki 🤔 i czy miało jakieś w ogóle.

Ja bardzo bym chciała powiedzieć mojej mamie. Bo wiem, że bardzo się ucieszy. Ale z drugiej strony mąż może powiedzieć, skoro twojej mamie to może też moim rodzicom?... I tak na razie milcz
Ja tak myślałam by powiedzieć jedne. Ale i trzeba było by i drugiej stronie powiedzieć. A najgorzej jest powiedzieć jednej osobie i ,,ale nie mow nikomu” to już pół rodziny się dowie 😂

reklama
B39D9581-2C40-44BE-99A3-BD312C2412BB.jpeg
Jestem już po dziewczyny wszystko dobrze. Dzidziutek ma 2,3 cm wychodzi 9+0 czyli tak jak pokazuje apka. Prenatalne 4.03 będzie to dokładnie 12 tydzien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry