Kasia9611
Początkująca w BB
Tzn? Lekarz powiedział że na dniach powinnam czuć.. kiedy zacząć się martwić brakiem ruchów? Jestem po jednym poronieniu i bardzo panikuje.jak masz lozysko na przedniej ścianie to na pewno ruchów szybko nie poczujesz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tzn? Lekarz powiedział że na dniach powinnam czuć.. kiedy zacząć się martwić brakiem ruchów? Jestem po jednym poronieniu i bardzo panikuje.jak masz lozysko na przedniej ścianie to na pewno ruchów szybko nie poczujesz![]()
A w którym jestes tygodniu ? Mi siesie dopiero ruchy zaczynaja sa dni ze czesto czuje a czasami nic ja jestem w 17 tygodniu i tez sie martwie miejmy nadzieje ze nie ma czymTzn? Lekarz powiedział że na dniach powinnam czuć.. kiedy zacząć się martwić brakiem ruchów? Jestem po jednym poronieniu i bardzo panikuje.
U mnie już leci 20 tydzień.A w którym jestes tygodniu ? Mi siesie dopiero ruchy zaczynaja sa dni ze czesto czuje a czasami nic ja jestem w 17 tygodniu i tez sie martwie miejmy nadzieje ze nie ma czym
Mam nadzieje ze i u mnie będą niedługo ruchy i przestane się zamartwiać.Moja siostra w 20 tyg nie czula, poczula w 21 tygodniu.
Nie, raczej bez koloru, bezwonnie, może skonsultuj na wszelki z gin?Heej ja również się witam, my mamy termin na 23 września
To moja pierwsza ciąża i się zastanawiam kiedy poczuje jakieś ruchy dziecka
A mam pytanie do Was od razu bo od dwóch dni pojawiła mi się lekko żółta wydzielina z pochwy, wodnista i bezwonna i nie wiem czy to coś niepokojącego, miałyście tak?
Nie używałam, ja kupiłam sobie na początku ciąży w rossmanie krem z lirene, całkiem ładny zapach. Teraz czasami go używam ale więcej brzuch smaruje olejkiem ze słodkich migdałówHej, czy ktoras z Was uzywa kosmetyków dla kobiet w ciązy Momme? Balsam na rozstepy, i do biustu. Mam mustela ale wzielam wersje zapachowa i zapach mi przeszkadza![]()