reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczynki też już Wam się tak ciężko oddycha ? Mi najbardziej jak spie na plecach, a uwielbiam spać na plecach.. 😪 niedość, że mam całą ciążę katar i zapchany nos ( nie wiem czemu) to jeszcze na dodatek to.... Ehh czasem czuje jakbym się miała zacząć dusić 😔😳

Dziewczynki też już Wam się tak ciężko oddycha ? Mi najbardziej jak spie na plecach, a uwielbiam spać na plecach.. 😪 niedość, że mam całą ciążę katar i zapchany nos ( nie wiem czemu) to jeszcze na dodatek to.... Ehh czasem czuje jakbym się miała zacząć dusić 😔😳
mi się ciężko oddycha jak sobie pojem. Wydaje mi się wtedy że zaraz pęknę chociaż nie jem więcej niż wcześniej.

Ja to juz nie dam rady nawet lezec na plecach, potem tak mnie kregoslup boli...🙁

Mamusie robiłyście juz krzywa cukrową? Ja wlasnie odebralam wyniki i wychodzi na to że pierwszy pomiar na czczo mam zanizony. Czy wiecie czym to może być spowodowane i czy to jest groźne?

reklama
A czujecie jak chodzicie taki pik pokowy chód?
Mamusie robiłyście juz krzywa cukrową? Ja wlasnie odebralam wyniki i wychodzi na to że pierwszy pomiar na czczo mam zanizony. Czy wiecie czym to może być spowodowane i czy to jest groźne?
Ja robiłam i też miałam zanizony moja położna twierdzi że nic się nie dzieje ale żebyś się uspokoiła to przy najbliższej wizycie u gin z pewnością omówi twój wynik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry