Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My z tatą małego jesteśmy wysocy, stąd pewnie taki wzrost. Ale szczuplutki to już za mną, bo tatuś ponoć w dzieciństwie grubaskiem byłLekarz mówił drobny ale dluuugi![]()
Wow! Ale wysoka dziewczynaMoja ma 80 cm i 10 kg. Już mnie plecy bolą od noszenia, a lżejsza nie będzie. W dodatku ja z tych przeciętnej budowy.
Starszy brat (2 lata) i wszystko, czym on się aktualnie bawiI mam jeszcze pytanie do Was: czym się bawią najchętniej Wasze dzieci? Jestem na etapie poszukiwania fajnych zabawek. U mojego syna głównie to, co można włożyć do buzi i gryźć, czyli grzybek mombella (nie cierpię go za to, że przyciąga farfocle z całej okolicy), klocki silikonowe, maty sensoryczne, miękkie książeczki, gadający miś. A co u Was jest na topie?
Aa wszystkim na chwilę najdłużej chyba mis szumis co świeci. No i oczywiście wszystko co niejest zabawkaI mam jeszcze pytanie do Was: czym się bawią najchętniej Wasze dzieci? Jestem na etapie poszukiwania fajnych zabawek. U mojego syna głównie to, co można włożyć do buzi i gryźć, czyli grzybek mombella (nie cierpię go za to, że przyciąga farfocle z całej okolicy), klocki silikonowe, maty sensoryczne, miękkie książeczki, gadający miś. A co u Was jest na topie?