Klaudeczka94
Fanka BB :)
Spróbuj odwrócić ekran . Ja odwróciłam i wtedy dopiero mi się pokazała możliwość dołączenia do grupy .Nie mam dołącz do grupy , tylko zgłoś grupę .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuj odwrócić ekran . Ja odwróciłam i wtedy dopiero mi się pokazała możliwość dołączenia do grupy .Nie mam dołącz do grupy , tylko zgłoś grupę .
Ubezpieczyc moze cie twoj maz, jesli on jest ubezpieczony w Niemczech, a ty sama nie masz. O polozna, Taka ktora ci bedzie przychodzic do domu, musisz sie juz zaczac staram. W Niemczech jest ich niedobor.a jeśli chodzi o ubezpieczenie zdrowotne jak ugryźć ten temat? Położną i lekarza? Nie mamy w Niemczech nikogo aby się podpytać. Mogłabyś mi trochę podpowiedzieć jeśli to nie problem?
Ja takDziewczyny, czy już wszystkie są na prywatnym wątku? Dobrze by było mieć wszystkich i wszystko w jednym miejscu, a nie trochę tu i trochę tam![]()
To mnie teraz zaciekawiłaśWlasnke poprosiłam o dołączenie, proszę o przyjęcie, wszystko wam opowiem już tam! Ale emocje![]()
Dołącz do prywatnej https://www.babyboom.pl/forum/grupy/wrzesniowe-mamy-2022-prywatnie.791/Cześć, jestem nowa. Mogę poprosić o dopisanie do grupy? Termin wg Om 4.09. trochę późno tu dotarłam![]()