Ina85
Fanka BB :)
16,5 robi wrażenieJa już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko![]()
Zdjęcie z nfz wyraźne jak nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
16,5 robi wrażenieJa już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko![]()
Spokojnie, odpoczywaj i relaksuj sięA i zapomniałam dodać, że mnie głowa boli od popołudnia.
Teraz byłam się już ogarnąć do spania i z większą ilością śluzu pojawiło się brązowe zabarwienie. Staram się nie denerwować i mam nadzieję, że to po wczorajszym badaniu pękło jakieś naczynko. Dość długo mnie oglądała więc…![]()
Kochana, a wpiszesz mi wizytę 26 stycznia?Ja już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko![]()
Kochana, a wpiszesz mi wizytę 26 stycznia?![]()
Tak, można robić biopsje w ciążyKurczę, jeżeli trzeba, to musisz to zbadać. Rozumiem, że biopsję można w ciąży robić? Trzymam kciuki, żeby zmiana była łagodna i bezproblemowa![]()
GRATULACJE!!!!Mamy ciąża!Pęcherzyk z lekkim zarysem zarodka, póki co jednego i może tak zostanie
tak się denerwowałam, że lekarzowi powiedziałam, że zaraz zemdleje
dokładnie obejrzał jajowód i powiedział, że nic nie wskazuje na cp w prawym
Następną wizyta serduszkowa 5.02![]()
Kciuki. Jestem dobrej myśli.Napisałam wczoraj, ze mam mnóstwo torbieli, poszerzone przewody mlekowe, węzły chłonne odczynowe, mikrozwapnienia, ale najgorzej że lekarz znalazł jedna zmiana która jest unaczyniona i jego zdaniem do biopsji. Ostatnio robiłam USG pod koniec 2022 i wtedy też wyszły różne zmiany, więc wykonałam mammografię, która nie wykazała złośliwych zmian i tyle. A teraz powtórzyłam USG i jest gorzej. A mammografii w ciąży nie można zrobić. Jutro idę do kolejnego lekarza na USG po druga opinie.
A co jest tam nieprzyjemne?No nie jest to zbyt przyjemne![]()
To brzmi imponującoJa już po wizycie, wszystko w porządku, bąbel ma już 16,5mm i ładnie bije serduszko