Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mdleje, ale syczę jak mi wejdzie w zrosty. A mam ich sporo. Jedna pinda skomentowała to raz, że „za bardzo przeżywam”. No jak weszłaś w zrost to co się dziwisz!Właściwie nie wiem, co było powodem. Nie boję się pobierania krwi, już nie... Jednak ta zabawa nie może za długo trwać. A babka zabierała się do mojej żyły jak pies do jeża. I odleciałam... Kiedyś też zrobiło mi się słabo podczas pobierania, ale to było lato, upał, a w pomieszczeniu brak klimy.
Napisane skierowanie , ale czy na bezpłatne? Spełniasz któryś z warunków?Mądre głowy, pomocy!
Teraz się zorientowałam, że dostałam skierowanie na prenatalne. Rozumiem, że to skierowanie upoważnia mnie do darmowego USG I PAPPY?
Współczuję zrostów... Też mam i do tego słabo widoczne żyły. Niestety niektórzy ludzie pozbawieni są empatiiJa nie mdleje, ale syczę jak mi wejdzie w zrosty. A mam ich sporo. Jedna pinda skomentowała to raz, że „za bardzo przeżywam”. No jak weszłaś w zrost to co się dziwisz!
GratkiJestem po wizycie! Maluch rozwija się książkowo, serduszko pięknie nam bije, mam pod koniec przyszłego tygodnia dzwonić umówić się na prenatalne.![]()
Napisane skierowanie , ale czy na bezpłatne? Spełniasz któryś z warunków?
A to te panie, które były aniołami to mam w specjalnym miejscu w serduszkuWspółczuję zrostów... Też mam i do tego słabo widoczne żyły. Niestety niektórzy ludzie pozbawieni są empatiiNie mogę tego powiedzieć na szczęście o kobiecie, która dzisiaj mi pobierała, bo była bardzo delikatna i dobrze się mną zaopiekowała.
Sprawdź sobie warunki refundacji. Ewentualnie to taki standardowy papier żeby wiedzieli jakie badanie zrobić.No w zasadzie to nie wiem czy lekarz na NFZ coś dopatrzył, bo nic nie mówił. I teraz nie wiem, czy to na darmowe czy po prostu![]()
Ja to mam od samego początku. Ostatnio coraz bardziej to parcie odczuwam niestetyOho, mamy nowy objaw ciążowy. Parcie na pęcherz. Tak to naprawdę nic mi nie jestale czego wymagać 5+0