Mademoiselle_Nika
Moderator
Tego typu sentencje mi się pojawiają na wszelkich platformach społecznościowych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ja mam Clexane. A chciałabyś o coś zapytać?Któraś z dziewczyn przyjmuje heparynę?
Tak, ja mam Clexane. A chciałabyś o coś zapytać?
Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?Ja również![]()
I Ja clexanKtóraś z dziewczyn przyjmuje heparynę?
Mi goją się siniaki po pierwszych zastrzykach, więc akurat u mnie to była kwestia wprawy. Trzy palce od pępka i mniej więcej na tej wysokości robię fałdkę, którą trzymam jeszcze chwilkę po wyjęciu igły.Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?
I drugie: siniaki i heparyna a smarowanie brzucha olejkami na rozstępy- jak to ma się do siebie?
Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?
I drugie: siniaki i heparyna a smarowanie brzucha olejkami na rozstępy- jak to ma się do siebie?