Ewik 82 by
Fanka BB :)
Super wiadomośćJest pęcherzyk, 4mmbardzo płaczliwa dzisiaj jestem xd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiadomośćJest pęcherzyk, 4mmbardzo płaczliwa dzisiaj jestem xd
Masz rację!Jak nie masz wskazań to nie musisz robić, ja bym też nie robiła gdyby nie moja historia![]()
Wszystko będzie dobrze. Nie stresuj się bo to nie pomaga. Najważniejsze że wszystko jest z dzidzią okHej dziewczyny właśnie siedzę w klinice pod kroplówką dziś w nocy przeżyłam horror obudziłam się do toalety i zauważyłam sporo krwi wraz ze skrzepamipomyślałam koniec druga ciąża skończona,do rana już nie spałam przyjechałam do kliniki Pani dr mnie zbadała i powiedziała że z ciążą Ok nawet udało się zobaczyć serduszko,a strachu napędził krwiak który się oczyścił dalej boję się co będzie ale mam nadzieję że będzie dobrze
![]()
Bedzie dobrzeHej dziewczyny właśnie siedzę w klinice pod kroplówką dziś w nocy przeżyłam horror obudziłam się do toalety i zauważyłam sporo krwi wraz ze skrzepamipomyślałam koniec druga ciąża skończona,do rana już nie spałam przyjechałam do kliniki Pani dr mnie zbadała i powiedziała że z ciążą Ok nawet udało się zobaczyć serduszko,a strachu napędził krwiak który się oczyścił dalej boję się co będzie ale mam nadzieję że będzie dobrze
![]()
Na mdłości, niby niektórym pomaga, już dopisuję w pościeJa stosuje często imbir na przeziębienia i jest skuteczny według mnie. Pomaga np. Na bolące gardło. Czy o to chodzi? O takie zastosowanie?
Może spróbuj krople Anaketon z imbirem .Na mdłości, niby niektórym pomaga, już dopisuję w poście![]()
poproś swojego gina o receptę na xonvea. Ja biorę i jest o niebo lepiej. Mdłości nie przeszły całkowicie ale już idzie wytrzymaćBrała któraś jakieś gumy lub tabletki z imbirem na mdłości? Daje to coś w ogóle?