Ewik 82 by
Fanka BB :)
Super wiadomośćJest pęcherzyk, 4mmbardzo płaczliwa dzisiaj jestem xd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super wiadomośćJest pęcherzyk, 4mmbardzo płaczliwa dzisiaj jestem xd
Masz rację!Jak nie masz wskazań to nie musisz robić, ja bym też nie robiła gdyby nie moja historia![]()
Wszystko będzie dobrze. Nie stresuj się bo to nie pomaga. Najważniejsze że wszystko jest z dzidzią okHej dziewczyny właśnie siedzę w klinice pod kroplówką dziś w nocy przeżyłam horror obudziłam się do toalety i zauważyłam sporo krwi wraz ze skrzepamipomyślałam koniec druga ciąża skończona,do rana już nie spałam przyjechałam do kliniki Pani dr mnie zbadała i powiedziała że z ciążą Ok nawet udało się zobaczyć serduszko,a strachu napędził krwiak który się oczyścił dalej boję się co będzie ale mam nadzieję że będzie dobrze
![]()
Bedzie dobrzeHej dziewczyny właśnie siedzę w klinice pod kroplówką dziś w nocy przeżyłam horror obudziłam się do toalety i zauważyłam sporo krwi wraz ze skrzepamipomyślałam koniec druga ciąża skończona,do rana już nie spałam przyjechałam do kliniki Pani dr mnie zbadała i powiedziała że z ciążą Ok nawet udało się zobaczyć serduszko,a strachu napędził krwiak który się oczyścił dalej boję się co będzie ale mam nadzieję że będzie dobrze
![]()
Na mdłości, niby niektórym pomaga, już dopisuję w pościeJa stosuje często imbir na przeziębienia i jest skuteczny według mnie. Pomaga np. Na bolące gardło. Czy o to chodzi? O takie zastosowanie?
Może spróbuj krople Anaketon z imbirem .Na mdłości, niby niektórym pomaga, już dopisuję w poście![]()
poproś swojego gina o receptę na xonvea. Ja biorę i jest o niebo lepiej. Mdłości nie przeszły całkowicie ale już idzie wytrzymaćBrała któraś jakieś gumy lub tabletki z imbirem na mdłości? Daje to coś w ogóle?