misisipi86
Fanka BB :)
Dodam że co dzień wymiotuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A słyszałaś serduszko lub czy było bicie na USG? Mnie dopiero potwierdził, kiedy serce biło.Dziewczyny był 16 jak pisałam lekarza 23 niestety wizyta odwołana do poniedziałku. Weszłam na internetowe konto pacjenta i w wizycie pisze CIAZA (JESZCZE) NIE POTWOERDZONA co mam myśleć???? Widziałam pęcherzyk ciążowy. Ale wg om 8 tc a lekarz powiedział 5 tc więc czemu mam wpisane jak wpisane. Martwoe się
Ylko sam pecherzykA słyszałaś serduszko lub czy było bicie na USG? Mnie dopiero potwierdził, kiedy serce biło.
To myślę, że nie ma się czym martwić, ja pytałam o to lekarza I podobno aktualne zalecenia mówią, że żeby potwierdzić ciążę trzeba potwierdzić bicie serca, na początku 5 tygodnia może być jeszcze trochę za wcześnie, ja miałam potwierdzoną w 6+3Nie właśnie t
Ylko sam pecherzyk
A przepraszam już widzę, że prawie 7 tydzień, ale myślę że nie ma co martwić się na zapas, prawda jest taka że stres może tylko zaszkodzić, a do poniedziałku już nie długo. Trzymaj się tam i wierzę że wszystko będzie dobrze.Teraz w poniedziałek będzie prawie 7 tc więc oby maleństwo było
Ja dostałam dokument ciąża potwierdzona żywa i tydzień + usg, więc ja mam na myśli ten dokument, ale to moja 1 ciąża, więc nie jestem ekspertem od tego jak to ma wyglądać.A w sumie może to głupie pytanie, ale co macie na myśli mówiąc "potwierdzona ciąża"? Tzn. macie założone jakieś "karty ciąży" czy coś? Ja byłam na wizycie 1.5 tyg. temu, biło serduszko, wszystko było ok (na usg 5+6 wtedy) ale właściwie.. to wszystko. W najbliższy czwartek mam kolejną wizytę. Więc ja też właściwie opieram się na tym, że lekarza "coś widział", "coś powiedział" i tyle.
To tak generalnie u Was wygląda?
Ja byłam na poprzedniej wizycie w 6+3 i też nie dostałam karty ciąży. Jedynie właśnie papier na którym było napisane że ciąża pojedyncza i wszystkie dane z usg. Serduszko już biło. Dostałam skierowanie na badania. Zgaduję, że kartę ciąży dostanę teraz na kolejnej wizycie. Mam w środę. To moja pierwsza ciąża i też jestem skołowana.A w sumie może to głupie pytanie, ale co macie na myśli mówiąc "potwierdzona ciąża"? Tzn. macie założone jakieś "karty ciąży" czy coś? Ja byłam na wizycie 1.5 tyg. temu, biło serduszko, wszystko było ok (na usg 5+6 wtedy) ale właściwie.. to wszystko. W najbliższy czwartek mam kolejną wizytę. Więc ja też właściwie opieram się na tym, że lekarza "coś widział", "coś powiedział" i tyle.
To tak generalnie u Was wygląda?