Fifiifabio
Zaangażowana w BB
A mi dzisiaj głowa pęka. Od rana mam taki ból głowy, że aż mi niedobrze. Ciśnienie 114/69. Spałam ze 3 razy a głowa dalej boli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie też męczy od ranaA mi dzisiaj głowa pęka. Od rana mam taki ból głowy, że aż mi niedobrze. Ciśnienie 114/69. Spałam ze 3 razy a głowa dalej boli.
Mnie też męczy od ranaale może to przez pogodę bo strasznie pochmurno było i deszcz padał
![]()
o dziś dużo osób się źle czuło. Ja już wstałam z bólem głowy. W ogóle to mam okropne wzdęcia i zaparcia o maskara w poprzedniej ciąży miałam podobnie. Obecnie mam brzuch jak w 5 miesiącu twardy i napięty coś okropnego. Byliśmy na imprezie rodzinnej a ja już nie mam się w co ubraćA mi dzisiaj głowa pęka. Od rana mam taki ból głowy, że aż mi niedobrze. Ciśnienie 114/69. Spałam ze 3 razy a głowa dalej boli.
Ja miałam do wczoraj takie wzdęcia i ogromny brzuch. Dwa dni piłam jakieś smoothie i wczoraj chyba ze 3 razy się załatwiłam, zeszły gazy i brzuch o wiele lepiej wyglada bo mniejszy :-) dla mnie chodzenie w ciąży to też koszmar ale bardzo chciałam 3 dziecko pomimo, że nie lubię być w ciążyo dziś dużo osób się źle czuło. Ja już wstałam z bólem głowy. W ogóle to mam okropne wzdęcia i zaparcia o maskara w poprzedniej ciąży miałam podobnie. Obecnie mam brzuch jak w 5 miesiącu twardy i napięty coś okropnego. Byliśmy na imprezie rodzinnej a ja już nie mam się w co ubraćJeszcze dobrze nie przytyłam a już nie mogę doczekać się porodu i powrotu do swojej wagi. Już nie chodzi o kwestie wyglądowe tylko ja na prawdę nie znoszę mieć brzucha. I nie lubię być w ciąży. Dla mnie to 9miesueczna walka z różnymi przypadłościami. Dobrze że już więcej dzieci nie planuje
zazdroszczę innym bezobjawowych ciążJa miałam do wczoraj takie wzdęcia i ogromny brzuch. Dwa dni piłam jakieś smoothie i wczoraj chyba ze 3 razy się załatwiłam, zeszły gazy i brzuch o wiele lepiej wyglada bo mniejszy :-) dla mnie chodzenie w ciąży to też koszmar ale bardzo chciałam 3 dziecko pomimo, że nie lubię być w ciąży![]()