Fifiifabio
Zaangażowana w BB
A mi dzisiaj głowa pęka. Od rana mam taki ból głowy, że aż mi niedobrze. Ciśnienie 114/69. Spałam ze 3 razy a głowa dalej boli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też męczy od ranaA mi dzisiaj głowa pęka. Od rana mam taki ból głowy, że aż mi niedobrze. Ciśnienie 114/69. Spałam ze 3 razy a głowa dalej boli.
Mnie też męczy od ranaale może to przez pogodę bo strasznie pochmurno było i deszcz padał
![]()
o dziś dużo osób się źle czuło. Ja już wstałam z bólem głowy. W ogóle to mam okropne wzdęcia i zaparcia o maskara w poprzedniej ciąży miałam podobnie. Obecnie mam brzuch jak w 5 miesiącu twardy i napięty coś okropnego. Byliśmy na imprezie rodzinnej a ja już nie mam się w co ubraćA mi dzisiaj głowa pęka. Od rana mam taki ból głowy, że aż mi niedobrze. Ciśnienie 114/69. Spałam ze 3 razy a głowa dalej boli.
Ja miałam do wczoraj takie wzdęcia i ogromny brzuch. Dwa dni piłam jakieś smoothie i wczoraj chyba ze 3 razy się załatwiłam, zeszły gazy i brzuch o wiele lepiej wyglada bo mniejszy :-) dla mnie chodzenie w ciąży to też koszmar ale bardzo chciałam 3 dziecko pomimo, że nie lubię być w ciążyo dziś dużo osób się źle czuło. Ja już wstałam z bólem głowy. W ogóle to mam okropne wzdęcia i zaparcia o maskara w poprzedniej ciąży miałam podobnie. Obecnie mam brzuch jak w 5 miesiącu twardy i napięty coś okropnego. Byliśmy na imprezie rodzinnej a ja już nie mam się w co ubraćJeszcze dobrze nie przytyłam a już nie mogę doczekać się porodu i powrotu do swojej wagi. Już nie chodzi o kwestie wyglądowe tylko ja na prawdę nie znoszę mieć brzucha. I nie lubię być w ciąży. Dla mnie to 9miesueczna walka z różnymi przypadłościami. Dobrze że już więcej dzieci nie planuje
zazdroszczę innym bezobjawowych ciążJa miałam do wczoraj takie wzdęcia i ogromny brzuch. Dwa dni piłam jakieś smoothie i wczoraj chyba ze 3 razy się załatwiłam, zeszły gazy i brzuch o wiele lepiej wyglada bo mniejszy :-) dla mnie chodzenie w ciąży to też koszmar ale bardzo chciałam 3 dziecko pomimo, że nie lubię być w ciąży![]()