montebello
Moderator
Proszę bardzomnie też proszę dopisz z datą na 10.09

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę bardzomnie też proszę dopisz z datą na 10.09
O jedyny, kolejna parkaHej! To i ja dołączę, chociaż chciałam jeszcze poczekać do czwartku, bo wtedy najbliższą wizyta. Ostatnia w 6+1 i niespodzianka - 2 pęcherzyki, 2 zarodki z bijącymi serduszkamiW czwartek wizyta już w poradni ciąż mnogich (8+6), więc zobaczymy, czy wszystko ok i dalej jesteśmy w tym składzie, ale staram się być dobrej myśli. Z OM termin na 5.09, ale pewnie wyjdzie sporo wcześniej, jeżeli będzie dwójka.
Naturalnie. W rodzinie żadnych nie mamy. Jedyne co mi przychodzi do głowy jako przyczyna to w czerwcu poronienie zatrzymane - lekarz mówił, że w niedługim czasie po często zdarzają się ciążę mnogie. Ale pół roku to już myślałam, że nie jest tak niedługoO jedyny, kolejna parkaa tak z ciekawości in vitro czy po naturalnym zapłodnieniu?
Ooo super, czyli nie jestem tu sama z bliźniakami!Hej! To i ja dołączę, chociaż chciałam jeszcze poczekać do czwartku, bo wtedy najbliższą wizyta. Ostatnia w 6+1 i niespodzianka - 2 pęcherzyki, 2 zarodki z bijącymi serduszkamiW czwartek wizyta już w poradni ciąż mnogich (8+6), więc zobaczymy, czy wszystko ok i dalej jesteśmy w tym składzie, ale staram się być dobrej myśli. Z OM termin na 5.09, ale pewnie wyjdzie sporo wcześniej, jeżeli będzie dwójka.
Na wizycie 6+2Dziewczyny kiedy zobaczyłyście zarodek i serduszko?
To było 6+3Dziewczyny kiedy zobaczyłyście zarodek i serduszko?
U mnie 6+1Dziewczyny kiedy zobaczyłyście zarodek i serduszko?
Trzymam kciuki! Czekanie jest najtrudniejsze, ale trzeba być dobrej myśli. Tym bardziej jak są dobre przyrosty, a pęcherzyk jest tak gdzie ma być, to nie ma co się zamartwiać.Jejciu, mam nadzieję, że i ja Wam za tydzień powiem że już widziałam![]()