Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nareszcie sie troszke schlodzilo. Ja dzisiaj ogarniam porzadki, pranie itp. Maly spokojny, nie szaleje juz tak bardzo, kilka skurczow przepowiadajacych aby...
Pilaga93 to może w weekend już będzie maleństwo z wami [emoji4]i mnie na odwrót,gorąco na dworze a jutro mam jechać na rozpoczęcie roku szkolnego brata i stać przez 2 H na dworze masakra [emoji27]
U nas znowu gorąco. A mnie jakby siły odjęło. Skóra na brzuchu boli przeokrutnie i strasznie słaba jestem ;/ Ehh jedyna dobra wiadomość to że GBS ujemny. Więc żadnego bakcyliusza nie posiadam .
Rielle no to fajnie że ujemny jeden stres mniej...
ja dziewczyny czuje sie tak se fizycznie ale jestem pełna energii, humor mi dopisuje i syndrom wicia gniazdka mam na 100% i jeszcze apetyt na różne rzeczy których po porodzie jeść nie będę mogła został mi jeszcze grill i
McDonald's ...