reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
Ja też urodziłam już
wszystko ok super i w ogóle tylko w badaniu przesiewowym na słuch wyszło mi ze na jedno uszko mój maluch nie słyszy. Cały tydzień przeryczalam 
Jabluszkowa a może jeszcze ma maź w środku? Obok mnie babeczka mówiła że u niej u obu chłopaków tak wychodziło i samo później przeszło
U mojej małej zaczęły się kolki.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mojej małej zaczęły się kolki.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
Powtarzalismy i dalej wynik nieprawidłowy :/ umowilam się już do audiologa prywatnie na grudzień bo nie ma szybciej terminu nawet. Panie mi tam tlumaczyly że wcześniej i tak nie ma sensu bo wynik będzie taki sam ze ucho się przeczyszcza i wykształca dalej ale ja jestem przerażona
( Pielęgniarka która mi to badanie robiła w szpitalu to mi powiedziała ze nie słyszy ze 1 na 500 dzieci się rodzą z wada słuchu. Takie słowa usłyszeć to jest koszmar 
Jabłuszkowa gratulacje i trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło i na pewno tak będzie
Reille u nas też kolki mam odstawić nabiał i kupiłam delicol i mamy problem z ropiejacym oczkiem i wysypka na twarzy
Pozdrawiam wszystkie laseczki
Reille u nas też kolki mam odstawić nabiał i kupiłam delicol i mamy problem z ropiejacym oczkiem i wysypka na twarzy
Pozdrawiam wszystkie laseczki
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Jabluszkowa trzymam kciuki żeby wszystko u was dobrze się skończyło.
Majorcia my też miałyśmy problem z oczkiem. Skonczylo sie na kroplach i maści z antybiotykiem. Oczko po pierwszym dniu czysciutenkie.
Majorcia my też miałyśmy problem z oczkiem. Skonczylo sie na kroplach i maści z antybiotykiem. Oczko po pierwszym dniu czysciutenkie.