gosia2808
Fanka BB :)
Znalazlam, ale wpisze sie dopiero jak bede po wizycie u ginkaJak cofniesz sie do wrzesniowe mamusie to zalozylam nowy temat w watku pod nazwa lista wrzesniowek 2016
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Znalazlam, ale wpisze sie dopiero jak bede po wizycie u ginkaJak cofniesz sie do wrzesniowe mamusie to zalozylam nowy temat w watku pod nazwa lista wrzesniowek 2016
WitamyNo to także dołączammam wizytę we wtorek dopiero , ale mam nadzieję że wszystko jest ok bo to moja pierwsza ciąża
![]()
A zrobiłaś dzisiaj testa, czy czekasz do poniedziałku?Ale się zmęczona wyjechać kilka bluzek z pralki aż musiałam usiąść. Liczę że to ibiawy bi nigdy ich nie miałam
A kiedy zamierzasz robic test ?Ale się zmęczona wyjechać kilka bluzek z pralki aż musiałam usiąść. Liczę że to ibiawy bi nigdy ich nie miałam
To czekamy na wiesciJutro może zrobię. Albo poczekam, ale na teście mi nie zależy muszę zobaczyć serduszko choć raz![]()