reklama

Wrześnióweczki

reklama
Luxmed... na samą myśl się denerwuje... lekarze gin w luxmedzie to chyba po zawodowce sa. Babka co bym nie powiedziala cały czas odpowiadała ' w sumie ma Pani racje'... ale może u Ciebie jest inaczej ja na Kraków trafiłam.

ja mam luxmed z pracy i ogólnie jestem bardzo zadowolona ale tylko z tych przychodni które nie są typowo lux medem tylko mają z nimi umowę i tam też mam za free. Całą poprzednią ciąże tak robiłam więc super to finansowo wychodzi. Od jakiegoś roku jest u mnie też przychodnia LuxMedu i to jest porażka jak dla mnie :no2: teraz będę korzystać z karty ale i tak będę chodzić do innego szpitala.

No ja chodzę właśnie do przychodni, która ma tylko umowę z Luxmed, więc jest ok. Z Luxmed bezpośrednio u gina nie byłam jeszcze.
Do endokrynologa tak chodzę i sporo zachodu bo muszę celowo do Warszawy jechać i pół dnia mam z głowy.
Płacimy miesięcznie 90zl i wszystkich lekarzy w pakiecie. Badania zlecają bez problemu także nie narzekam. Za endokrynologa i ginekologa w ciąży prywatnie bym płaciła 250-300zl, a tak mam to w pakiecie plus mąż i synek też.

U mnie w asystencie ciąży jest napisane tak :

Załączniki

• 1453904694443.jpg
    1453904694443.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 1453904704982.jpg
    1453904704982.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ja tsh przed ciążą miałam 1,4. Zaraz po teście zwiększyłam sobie Letrox o połowę i po 5 dniach badanie zrobiłam to miałam 2,0. I endokrynolog zwiększyla mi znów Letrox.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry