reklama

Wrześnióweczki

Mlodak, Agulka witajcie nowe wrześnióweczki :)

Za mną okropna noc, pomijam to, że nie spałam, bo tak mam od jakiegoś czasu, ale przy każdej zmianie pozycji miałam zawroy głowy, myślałam, że stracę przytomność :( Do tego synek chory, ja też coś załapałam, boli mnie gardło, łeb to chyba zaraz mi wybuchnie, mam temperaturę... :(
Najbardziej te zawroty mnie martwią, robiłam już wszystkie zlecone badania i wyniki są super. W dzień też się zdarzają, ale rzadko :(

reklama
Anik mnie też czeka remont całej kuchni i łazienki i to na już ;(
Kasia ja mam zajęte kostki w toalecie. Myje ja 2 razy dziennie ;(
Jane u mnie jak był ksiądz to groził palcem że bez ślubu i tyle lat razem mieszkamy

Agulka ja pije czasem wodę z mięta albo wodę z imbirem czasem pomaga na mdłości
Molly co 3 godziny? Ja to głodna co 1,5 inaczej umieram ;(
Ja też chodzę do LUXMED ale mam lekarza z podpisaną umową z lux med więc zamiast za wizytę z usg 180 zł place 18 zł miesięcznie ;)
Kasia sprawdź które przychodnie mają z LUXMED podpisana umowę i wtedy zdecyduj.

Hej dziewczyny! Ale my biedne jesteśmy :( Ja przespałam całe południe :( tak źle jak dzisiaj to się jeszcze nie czułam, mam apogeum mdłości i dwa razy wymiotowałam :( nic nie pomaga, ani mięta, ani nic....mąż chce mnie zabrać do lekarza, ale to bezsensu...

Mlodak jakie to czopki na mdłości?

KasiaMarysia ja jestem w połowie 9 tygodnia :)

Przyszłam się przywitać, dzisiaj potwierdziło się wszystko - będzie dzidzia, termin na 10-11 września :)
Moje mdłości rozwiązały się same, w sumie, wystarczy że jem regularnie co 2-3 godziny i jestem w stanie normalnie funkcjonować, niestety poza serkiem almette z ziołami przełykanie czegokolwiek kończy się mdłościami, no i dochodzi zgaga :(

Pytanie do mamuś co już mają mniej więcej 5-6 letnie pociechy - powiedziałyście już o rodzeństwie? Ja się waham, nie wiem czy to nie za wcześnie, czy poczekać, czy wręcz odwrotnie - już teraz uświadamiać córkę o tym, że będzie nowy dzidziuś w rodzinie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry