reklama

Wrześnióweczki

Jaspis a może masz niskie ciśnienie i stad te zawroty? Ja mam kłopoty z odcinkiem szyjnym kręgosłupa i borykam się z zawrotami głowy.

też o tym pomyślałam, ale nie mam w domu ciśnieniomierza żeby to kontrolować

Misslena witaj :)
Malusiolka witaj:) Mój termin z @ to 28.08, gin wyliczył mi na 01.09. Trzymam kciuki za nudną ciążę.

reklama
Jane u mnie jak był ksiądz to groził palcem że bez ślubu i tyle lat razem mieszkamy

my po ślubie więc spox choć do kościoła ostatnio nam nie po drodze....hahah a dziś jak usypiałam małą to akurat ksiądz przyszedł więc m sam go przyjął :szok: chyba tylko dlatego, żeby z chrzcinami nie było problemu :-p

Witam. Mogę dołączyć?
witaj trzymam kciuki żeby tym razem się udało !!!!!

oglądacie mecz???

Witam. Mogę dołączyć?

Od dawna wiemy o ciąży, ale dopiero lekarz dzisiaj podał mi termin porodu. Termin mam na 5.09. Z @ 25.08 było by ale lekarz mówi, że musiałam zajść w ciążę przed @, której już nie dostałam. To jest moja 6 ciąża w tym 3 poronienia 2013.12.28 i dwa pod koniec 2015. Mam już dwie córki. Starsza w maju skończy 6 lat, a młodsza w sierpniu skończy 4 lata. Teraz jestem pod stałą kontrolą lekarzy przez poronienia i przez nadciśnienie, bo choruje na nie. Ostatnio brałam dupathon 3 razy po 1 tabletce co 8h, a dzisiaj już kazał mi lekarz brać 3 razy po 2 co 8h i tabletki na nadciśnienie dopegyt 2 razy po 1 tabletce. Do tego mam jutro zadzwonić do Poradni Matczynno-Płodowej, bo dostałam skierowane przez poronienia i do 13tyg muszę się pojawić u nich. Na 25-27.02 muszę się zapisać. Kolejną wizytę u ginekologa mam za dwa tygodnie. Maluszek zdrowy i bardzo ruchliwy. Mam nadzieję, że w końcu doniosę ciążę.

Pozdrawiam.

Witaj!
Oby wszystko było ok :) Niech te 9 miesięcy będzie baaaardzo nudne ;)

Przyszłam się przywitać, dzisiaj potwierdziło się wszystko - będzie dzidzia, termin na 10-11 września :)
Moje mdłości rozwiązały się same, w sumie, wystarczy że jem regularnie co 2-3 godziny i jestem w stanie normalnie funkcjonować, niestety poza serkiem almette z ziołami przełykanie czegokolwiek kończy się mdłościami, no i dochodzi zgaga :(

Pytanie do mamuś co już mają mniej więcej 5-6 letnie pociechy - powiedziałyście już o rodzeństwie? Ja się waham, nie wiem czy to nie za wcześnie, czy poczekać, czy wręcz odwrotnie - już teraz uświadamiać córkę o tym, że będzie nowy dzidziuś w rodzinie.
Hej ja swoim po
Przyszłam się przywitać, dzisiaj potwierdziło się wszystko - będzie dzidzia, termin na 10-11 września :)
Moje mdłości rozwiązały się same, w sumie, wystarczy że jem regularnie co 2-3 godziny i jestem w stanie normalnie funkcjonować, niestety poza serkiem almette z ziołami przełykanie czegokolwiek kończy się mdłościami, no i dochodzi zgaga :(

Pytanie do mamuś co już mają mniej więcej 5-6 letnie pociechy - powiedziałyście już o rodzeństwie? Ja się waham, nie wiem czy to nie za wcześnie, czy poczekać, czy wręcz odwrotnie - już teraz uświadamiać córkę o tym, że będzie nowy dzidziuś w rodzinie.
ja juz swoim pociechom powiedziałam, ciagle się źle czuje to sie martwili,wiec juz wiedza:)

Witam i gratuluje ! Wydaje mi sie ze to zalezy od tego czy chcesz aby reszta swiata dowiedziala sie o ciazy. Dzieci w tym wieku wyklepia wszystko. Moj syn wlasnie z tego wzgledu jeszcze nie wie bo to narazie tajemnica.

Dzisiaj dopadla mnie zgaga! Wkoncu jakis objaw :)
No właśnie wiem, ale prędzej czy później to i tak wyjdzie, wiadomo ;p
Zgaga mnie męczy caaały czas, jezusiu, straszne, musiałam odstawić czekoladę a tak mnie do niej ciągnie, że aż boli :P

ja juz swoim pociechom powiedziałam, ciagle się źle czuje to sie martwili,wiec juz wiedza:)
Moja mała na szczęście jakoś nie zwraca uwagi na moje samopoczucie, mama się bawi, gotuje, sprząta = wszystko jest z nią ok ;D

Czesc dziewczyny.
Współczuje Wam tych mdłości ja nie mam żadnych jedyne sutki mnie bolą i jestem bardziej senna.
Jeżeli chodzi o poduszkę w ciąży to polecam tego sprzedawcy moja szwagierka właśnie kupiła taka i nie wyobraża sobie innej a znajoma kupiła od kogoś innego na Allegro i jest gorszej jakości jakaś taka sflaczala
ja tez sobie zamówiłam czekam na przesyłkę [emoji6]
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5616073168

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

my małej mówimy, że mama ma dzidzi w brzuszku ale ona raczej jeszcze nie zdaje sobie sprawy co to znaczy
Czesc dziewczyny.
Współczuje Wam tych mdłości ja nie mam żadnych jedyne sutki mnie bolą i jestem bardziej senna.
Jeżeli chodzi o poduszkę w ciąży to polecam tego sprzedawcy moja szwagierka właśnie kupiła taka i nie wyobraża sobie innej a znajoma kupiła od kogoś innego na Allegro i jest gorszej jakości jakaś taka sflaczala
ja tez sobie zamówiłam czekam na przesyłkę [emoji6]
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5616073168

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ja mam poduchę do karmienia z motherhood i szczerze jest taka średnio wygodna....może ta jest lepsza.

Witam. Mogę dołączyć?

Od dawna wiemy o ciąży, ale dopiero lekarz dzisiaj podał mi termin porodu. Termin mam na 5.09. Z @ 25.08 było by ale lekarz mówi, że musiałam zajść w ciążę przed @, której już nie dostałam. To jest moja 6 ciąża w tym 3 poronienia 2013.12.28 i dwa pod koniec 2015. Mam już dwie córki. Starsza w maju skończy 6 lat, a młodsza w sierpniu skończy 4 lata. Teraz jestem pod stałą kontrolą lekarzy przez poronienia i przez nadciśnienie, bo choruje na nie. Ostatnio brałam dupathon 3 razy po 1 tabletce co 8h, a dzisiaj już kazał mi lekarz brać 3 razy po 2 co 8h i tabletki na nadciśnienie dopegyt 2 razy po 1 tabletce. Do tego mam jutro zadzwonić do Poradni Matczynno-Płodowej, bo dostałam skierowane przez poronienia i do 13tyg muszę się pojawić u nich. Na 25-27.02 muszę się zapisać. Kolejną wizytę u ginekologa mam za dwa tygodnie. Maluszek zdrowy i bardzo ruchliwy. Mam nadzieję, że w końcu doniosę ciążę.

Pozdrawiam.

Witaj :) więc który tydzień ?? :)dobrze, że z maluszkiem ok:)
Również pozdrawiam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry