Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasi chłopcy przegrali z Chorwacją chyba aż 14 bramkami. Żal mi ich kurde. Tylko się wkurzylam przy tym meczu.
szkodajuż na necie znalazłam i wczoraj oglądnęłam jeden odcinekNowe sezony były na Fox. Nagralam i dzisiaj obejrzeliśmy z mężem.
A stare pewnie są na neciew pierwszej ciąży obejrzeliśmy wszystkie sezony
![]()

Czesc kochane.
Ja wczoraj mialam urodziny tesciowej wiec byla kolacja w restauracji. Jednym z prezentow bylo info o dzidzi. Wiec teraz tylko moi rodzice musza sie dowiedziec. Moja Nikola wie juz jakis czas i nic nikomu nie wygadala bo to tajemnica
Nie moze sie doczekac kiedy w koncu dzdzi wyjdzie.
Zaraz do pracy. Czeka mnie ciezki dzien

Wspolczuje wam tych degliwosci.. Ja gdyby nie zxjecie usg nie uwierzylabym.
Chociaz spodnie robia sie nie wygodne.

Witam sie z rana czytam Was codziennie ale jakoś z pisaniem ciężko
Byłam dziś na pobraniu krwi masakra na czczo jak ja ledwo wstanę i muszę jeść aby nie mieć zawrotów głowy (ale dziś nie było źle mąż zajął mi kolejkę więc byłam pierwsze czekałam tylko 10 min a on biedaczek dobre 30min)
ja też mam problemy ze spaniem najpierw mi zimno a w nocy kolo 3 budze sie bo mi za gorocą i wierce sie z 40 min masakra a gdzie tu pracować i bawić sie z 3 latkiem pełnym energi
Mnie to zawsze przeraża ta muzyka na początku, jak miałam 11 lat to chętnie oglądałam , teraz to się boję.
oj ja też oglądałam...pogrom byłszkoda
już na necie znalazłam i wczoraj oglądnęłam jeden odcinek
fajny prezent
oj ja mam to samo...czuję się super i gdyby nie beta to nie uwierzyłabym....dziś wizyta i mam nadzieję, że wszystko w porządku !!!! Mam lekkiego stresa
no ja się właśnie zastanawiam jak to potem będzie, jak ja z brzuchem będę z moją małą ganiać...jeszcze się martwię o szyjkę bo w tamtej ciąży mi się skracała. Miała któraś z was taki problem? Ciekawe czy to że tak miałam ostatnio oznacza że teraz też tak będzie? Muszę dziś z lekarzem o tym pogadać.
KasiaMarysia kciuki za wizytę &&&&&&&
Mnie w pierwszej ciąży tez szyjka się skracala potem doszło rozwarcie. Mimo to dotrzymałam terminu porodu