reklama

Wrześnióweczki

Dziękuję za miłe przywitanie.

KasiaMarysia23, u mnie 8 tydz i 2 dni.

Ja też mam mdłości, ale z rana przeważnie. Chyba, że coś nie tak zjem to od razu do łazienki. Przeszkadza mi ketchup. A poza tym przy dziewczynkach jadłam dużo czekolady, a teraz nie mam ochoty na nic słodkiego. Może w końcu chłopak będzie :P A jak nie to najważniejsze aby zdrowe.

Jasne, moje dzieci rozumieją, że mama dzidzie ma w brzuchu. Tylko ich zdaniem mały/mała już powinna wyjść, bo za długo siedzi. A poza tym młodsza wczoraj powiedziała, że ja dzidzie połknęłam i niedługo brzuch mi obetną:P

Dziewczyny, macie coś takiego że co godzinę budzicie się? Albo w nocy obudzicie się i czujecie się wyspane? Ja raz mam tak, że co godzinę budzę się i do łazienki lecę, albo 2/3 w nocy obudze się i długo nie mogę zasnąć i zaraz robiłabym coś w domu.

reklama
Hej, zazdroszcze wam, ze juz macie potwierdzenie od lekarza, ja mimo, ze mam termin 19.09 to musze czekac jeszcze 3 tyg na wizyte, poniewaz mieszkam w szkocji. A tak w ogole macie jakies sposoby na uczucie kwasu w ustach?

Malusiolka witamy i gratuluję :) bardzo mi przykro z powodu Twoich nie donoszonych ciąży :( teraz na pewno wszystko pójdzie gładko i Maleństwo urodzi się zdrowe :) tego Wam życzę :)

agus8819 rozumiem Cię, że ciekawość Cię zżera :) swoją drogą to moim zdaniem tak późne wizyty w ciąży w niektórych krajach to jakaś masakra. W końcu pierwszy trymestr jest tak ważny dla Maluszka, ale nie martw się, wszystko jest dobrze z Twoim Skarbem na pewno :)

Anik ja też kiedyś uwielbiałam Z archiwum X :D może też sobie zacznę oglądać :D

KasiaMarysia powodzenia jutro na wizycie, daj znać jak poszło :)

Mnie od wczoraj naszło na paprykarz szczeciński i już drugi dzień się nim zajadam ;)

Molly te czopki to Torecan. Koleżanka brała w ciąży bo haftowala i mówi, że pomagały. Ale ja jakoś się boję..... Mimo, że gin mówi iż bezpieczne.

Agus8819 ja zuje gumę, albo ssam landrynke lub mentosa. Nic innego mi nie pomaga. Nawet umycie zębów i języka. Do tego ten ślinotok...... Bleeeeeee.

Malusiolka mam tak ze trzy tygodnie, że budzę się ok 5 i do 6 przewalam na wyrku. Potem zasypiam i jak synek wstaje to ja mam problem z otworzeniem oczu....

Nasi chłopcy przegrali z Chorwacją chyba aż 14 bramkami. Żal mi ich kurde. Tylko się wkurzylam przy tym meczu.

Nie denerwuj się Kochana...
Nowe sezony były na Fox. Nagralam i dzisiaj obejrzeliśmy z mężem.
A stare pewnie są na necie :) w pierwszej ciąży obejrzeliśmy wszystkie sezony :)

Mnie to zawsze przeraża ta muzyka na początku, jak miałam 11 lat to chętnie oglądałam , teraz to się boję.

Molly to smacznego :) Napiszę ok 12 jak po wizycie :)

Malusiolka
ja się często budzę w nocy, ale może dlatego, że się stresuję. Ostatnio mam wrażenie, że coś nie tak z maluszkiem chociaż mdłości wróciły i rzyganko było :D

Kochane słodkich snów :)

reklama
Czesc kochane.
Ja wczoraj mialam urodziny tesciowej wiec byla kolacja w restauracji. Jednym z prezentow bylo info o dzidzi. Wiec teraz tylko moi rodzice musza sie dowiedziec. Moja Nikola wie juz jakis czas i nic nikomu nie wygadala bo to tajemnica ;)
Nie moze sie doczekac kiedy w koncu dzdzi wyjdzie.
Zaraz do pracy. Czeka mnie ciezki dzien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry