reklama

Wrześnióweczki

Judy dobrego masz męża ;)

Malusiolka nie zakładaj najgorszego od razu. Jeśli miałaś już jakieś problemy z małą to koniecznie zrób te badania. Profilaktyka najważniejsza :)

Niunias ;) rzeczywiście fajny prezent. Musisz się się dobrze i dogadywac z teściowa skoro pierwsza się dowiedziała.

Jane potem to mała będzie chciała się z Tobą brzuszkiem bawić jak opowiesz jej kogo nie masz w środku i jak poczuje ruchy bobasa. Dzieci są bardzo ciekawskie :-)

Annam jeśli nie to masz ciężkiej pracy i masz ochotę pracować to czemu nie ;) ja Cię chyba kojarzę w ze starczek od razu majdaczka chyba 2015 prawda???
Powodzenia na wizycie &&&

Anik wybrałas poduszkę???

Dziękuję za kciuki, przydadzą się :*

Która laska jutro ma wizytę??

reklama
Dzień dobry Kochane! powodzenia wszystkim, które mają dziś wizyty :) czekamy na relację :)

Ja dziś znów wymiotowałam z rana. Teraz już chyba tak będzie do końca I trymestru. Mam nadzieję, że nie dłużej :(

Buziaczki i miłego dnia :*

Ja tą poduszke zażyczyłam sobie na wielkanoc:)
Ja mam zamiar pracowac do konca czerwca.
Slyszalyscie o tym wirusie przenoszącym przez komary szkodliwym dla płodu co szaleje w ameryce południowej ?
Wczoraj w wiadomosciach mowili ze pojawil sie juz w europie i ze przy cieplym lecie moze dotrzec i do Polski.

reklama
Ja nie słyszałam,nie oglądam tv.. Właśnie kobietki bo nie wiem co zrobić z pracą. jestem stylistką paznokci i mam styczność z lakierami/żelami. zastanawiam się czy nie jest to zbyt szkodliwe, zakładam maseczkę przy piłowaniu zawsze. ale ona mało daje, Co myślicie? Nie wiem co zrobić. :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry