reklama

Wrześnióweczki

reklama
ja też miałam rozwarcie na końcu i też wytrzymałam do porodu ale poród miałam ekspresowy no i ok 2 mc leżałam. Potem jak już Ola w brzuszku podrosła to mogłam więcej chodzić...ale teraz sobie nie wyobrażam, że mam leżeć....

Może nie trzeba będzie? Ja np w tej ciąży czuje się dużo lepiej. Nie boli mnie tak brzuch... z synkiem w tym okresie leżałam na podtrzymaniu w szpitalu wiec każda ciąża jest inna. Oby te nasze były teraz bezproblemowe! :)

Judy dobrego masz męża ;)

Malusiolka nie zakładaj najgorszego od razu. Jeśli miałaś już jakieś problemy z małą to koniecznie zrób te badania. Profilaktyka najważniejsza :)

Niunias ;) rzeczywiście fajny prezent. Musisz się się dobrze i dogadywac z teściowa skoro pierwsza się dowiedziała.

Jane potem to mała będzie chciała się z Tobą brzuszkiem bawić jak opowiesz jej kogo nie masz w środku i jak poczuje ruchy bobasa. Dzieci są bardzo ciekawskie :-)

Annam jeśli nie to masz ciężkiej pracy i masz ochotę pracować to czemu nie ;) ja Cię chyba kojarzę w ze starczek od razu majdaczka chyba 2015 prawda???
Powodzenia na wizycie &&&

Anik wybrałas poduszkę???

Dziękuję za kciuki, przydadzą się :*

Która laska jutro ma wizytę??

Tak wybrałam te do której link wczoraj wkleilam

Ja nie słyszałam,nie oglądam tv.. Właśnie kobietki bo nie wiem co zrobić z pracą. jestem stylistką paznokci i mam styczność z lakierami/żelami. zastanawiam się czy nie jest to zbyt szkodliwe, zakładam maseczkę przy piłowaniu zawsze. ale ona mało daje, Co myślicie? Nie wiem co zrobić. :/

Musisz spytać lekarza. I sprawdzić co jest w składzie tych żeli - bo to wdychasz nom stop wiec lepiej wiedzieć czy nie ma tam szkodliwych substancji

Czesc. Dawno mnie tu nie bylo. Mdlosci, wymioty, wstret do zapachow...bylam jakby odizolowana od normalnosci. Od 2 dni ponolewa mnie brzuch jak na okres (tak cmi), a dzis rano pojawily sie brazowe plamienia i jakis skrzepik:( Dzisiaj mam o 18:00 wizyte. Dam znac. Mam nadz.ze to na zblizajacy sie termin okresu...i cos sie jeszcze oczyszcza. To 8 tydzien.

Cześć Dziewczyny ;)
KasiaMarysiaa gratuluje wizyty i że wszystko było ok !
Witam też nowe dziewczyny które do nas dołączyły ;)
Też zastanawiam się nad zakupem tej poduszki bardzo fajna sprawa;)
Ja ostatnio czuje się fatalnie jakoś zaczął mnie boleć kręgosłup i wyszły mi już hemoroidy czyli za każdym wypróżnianiem czuję się jakbym wydalała szkło ;o jutro mam wizyte to powiem lekarzowi żeby mi coś przepisał , dziś do moich super dolegliwości doszła puszczająca się krew z nosa..
Agatkkak ja biore luteine dopochwowo od początku i dopiero od niedawna plamienia ustały , tzn też pewnie dzięki temu że o wiele więcej wypoczywam niż wcześniej i jestem na l4.

reklama
Cześć Dziewczyny ;)
KasiaMarysiaa gratuluje wizyty i że wszystko było ok !
Witam też nowe dziewczyny które do nas dołączyły ;)
Też zastanawiam się nad zakupem tej poduszki bardzo fajna sprawa;)
Ja ostatnio czuje się fatalnie jakoś zaczął mnie boleć kręgosłup i wyszły mi już hemoroidy czyli za każdym wypróżnianiem czuję się jakbym wydalała szkło ;o jutro mam wizyte to powiem lekarzowi żeby mi coś przepisał , dziś do moich super dolegliwości doszła puszczająca się krew z nosa..
Agatkkak ja biore luteine dopochwowo od początku i dopiero od niedawna plamienia ustały , tzn też pewnie dzięki temu że o wiele więcej wypoczywam niż wcześniej i jestem na l4.
Jesli bedzie ok to pewnie tez przepisze mi luteine. Ale sie martwie:( a pobolewal Ciebie brzuch przy tym? Plamienia na razie mam brazowe, ale nie jestem pewna czy to powinno mnie pocieszyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry