Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też miałam rozwarcie na końcu i też wytrzymałam do porodu ale poród miałam ekspresowy no i ok 2 mc leżałam. Potem jak już Ola w brzuszku podrosła to mogłam więcej chodzić...ale teraz sobie nie wyobrażam, że mam leżeć....
Judy dobrego masz męża
Malusiolka nie zakładaj najgorszego od razu. Jeśli miałaś już jakieś problemy z małą to koniecznie zrób te badania. Profilaktyka najważniejsza
Niuniasrzeczywiście fajny prezent. Musisz się się dobrze i dogadywac z teściowa skoro pierwsza się dowiedziała.
Jane potem to mała będzie chciała się z Tobą brzuszkiem bawić jak opowiesz jej kogo nie masz w środku i jak poczuje ruchy bobasa. Dzieci są bardzo ciekawskie :-)
Annam jeśli nie to masz ciężkiej pracy i masz ochotę pracować to czemu nieja Cię chyba kojarzę w ze starczek od razu majdaczka chyba 2015 prawda???
Powodzenia na wizycie &&&
Anik wybrałas poduszkę???
Dziękuję za kciuki, przydadzą się :*
Która laska jutro ma wizytę??
Ja nie słyszałam,nie oglądam tv.. Właśnie kobietki bo nie wiem co zrobić z pracą. jestem stylistką paznokci i mam styczność z lakierami/żelami. zastanawiam się czy nie jest to zbyt szkodliwe, zakładam maseczkę przy piłowaniu zawsze. ale ona mało daje, Co myślicie? Nie wiem co zrobić. :/
Tak, biore od 10 dni. Mam nadzieje, ze serduszko bedzie wciaz bilo. Podbrzusze wciaz pobolewa.Trzymam kciuki. Bierzesz duphaston? jeżeli nie to lekarz powinien Ci go przepisać. Powstrzymuje plamienia. ja od początku ciąży teraz biorę.
Jesli bedzie ok to pewnie tez przepisze mi luteine. Ale sie martwieCześć Dziewczyny
KasiaMarysiaa gratuluje wizyty i że wszystko było ok !
Witam też nowe dziewczyny które do nas dołączyły
Też zastanawiam się nad zakupem tej poduszki bardzo fajna sprawa
Ja ostatnio czuje się fatalnie jakoś zaczął mnie boleć kręgosłup i wyszły mi już hemoroidy czyli za każdym wypróżnianiem czuję się jakbym wydalała szkło ;o jutro mam wizyte to powiem lekarzowi żeby mi coś przepisał , dziś do moich super dolegliwości doszła puszczająca się krew z nosa..
Agatkkak ja biore luteine dopochwowo od początku i dopiero od niedawna plamienia ustały , tzn też pewnie dzięki temu że o wiele więcej wypoczywam niż wcześniej i jestem na l4.