reklama

Wrześnióweczki

Czy na pierwszej wizycie byliście że swoimi M? Mój chce wejść że mną ale jakoś mam opory. Mój lekarz jest mężczyzna i... Sama nie wiem
;/;(

W pierwszej ciąży był ze mną nawet na dowcipnym ;) w tej był z synkiem w domu wiec byłam sama.

Acgug ocenilas moj wpis ze robie literowki..
Pisze na forum z tel i mam p.o.j.e.b.a.n.y telefon dlatego nie uzywam polskich znakow. Musisz to zaakceptowac albo nie czytaj ;)

Mnie też oceniła wpis z wizyty, że stary... o.O

AgatkkaK Co do plamien mnie lekarz kazał pisać do siebie jakby się jakieś pojawiły. W pierwszej ciąży miałam dosłownie jakby korek odkręcili ale to przy krwiaku tak było. I synuś urodził się zdrowy. Trzymam && za wizytę daj znać po.

reklama
KasiaMarysia gratuluję! mówiłam, że wszystko będzie dobrze :)

Marzen mi też chyba zaczynają doskwierać hemoroidy :/ poza tym nadal mega problemy z żyłami w nogach. Jak już leżę w łóżku wieczorem to czuje jakby noga była z tytanu :( muszę iść na to usg ale nie mam sił....pewnie będę musiała do końca ciąży brać zastrzyki w brzuch codziennie :(

Dziewczyny spokojnie :) Acgug przez przypadek powciskała te oceny :) nie ma się co denerwować :)

Molly_88 właśnie od kilku dni mam wrażenie,że moje łydki są z betonu takie ciężkie mi się wydają i mnie w nocy bolą..;< Przed ciążą też miałaś problemy z nogami ?
Jaspis trzymamy kciuki ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry