Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejkaaawitam wszystkie wrześniowe mamyprzyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj
![]()
Z tego co wiem po cytologi plamienie jest normalne i nie ma sie czego obawiac![]()
witam wszystkie wrześniowe mamyprzyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj
![]()
witam wszystkie wrześniowe mamyprzyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj
![]()
Witam!witam wszystkie wrześniowe mamyprzyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj
![]()
Ja tą poduszke zażyczyłam sobie na wielkanoc
Ja mam zamiar pracowac do konca czerwca.
Slyszalyscie o tym wirusie przenoszącym przez komary szkodliwym dla płodu co szaleje w ameryce południowej ?
Wczoraj w wiadomosciach mowili ze pojawil sie juz w europie i ze przy cieplym lecie moze dotrzec i do Polski.