Acgug
Fanka BB :)
O u mnie taki sam zestaw obiadowy. Tylko ze u mnie to ja musze zrobić jedzonkoanik. ale narobiłaś smaka)
Mój właśnie robi dla mnie zupę jarzynową i rybkę) A ja w łóżku od rana to jest życie
) hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O u mnie taki sam zestaw obiadowy. Tylko ze u mnie to ja musze zrobić jedzonkoanik. ale narobiłaś smaka)
Mój właśnie robi dla mnie zupę jarzynową i rybkę) A ja w łóżku od rana to jest życie
) hahaha
&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymamHejka, ja też dziś wizytuję, za godzinkę. Kciuki mile widziane![]()
anik. ale narobiłaś smaka)
) hahaha
&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam
A ja chyba uratowana !
mdłości poki co , odeszły , ale zmęczenie .... katorga , budze sie nie wyspana mam juz dosc , dzis po raz pierwszy od poczatku ciąży zrobilam Sobie kawe 3w1 , mam nadzieje ,że nie zaszkodzi , ale musze cos w domku porobić , bo niedługo pająki bedą miały idealne warunki do założenia rodziny![]()
Czy u ciebie zdiagnozowano przyczyne strat ?Annam, ja sama wchodziłam do gabinetu. M mógłby być, ale nie chcieliśmy. Czekamy na normalne USG. Nie wszyscy lekarze pozwalają partnerowi przy dopochwowym wchodzić.
AgatkkaK, musisz uważać i zwolnić trochę tryb życia. Ja od początku dostawałam luteinę dopochwowo 2 razy po 2 tabletki, po dwóch tygodniach luteinę odstawić miałam i brać dupathon 3 razy po 1 co 8h doustnie i po wczorajszej wizycie mam brać dupathon 3 razy dziennie po 2 tabletki co 8h.
Dzisiaj rano dzwoniłam do Poradni Matczynno-Płodowej i mam u nich być na konkretnych badaniach 7.03 o 16:00.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Wydaje mi sie to normalne.. Dopoki nie ma zywej krwi nie martw sie na zapasDziewczyny dziś na wizycie brała mi probkę na cytologię. I zauważyłam że mam bązowy śluz taki jak kończy się miesiączka . Wygląda jak budyń czekoladowy. Zaczynam się martwić, może przy tym badaniu mi coś uszkodziła, bo trochę mnie bolało jak mi ten wziernik![]()