reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hejka, ja też dziś wizytuję, za godzinkę. Kciuki mile widziane :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam :D:D

A ja chyba uratowana !
mdłości poki co , odeszły , ale zmęczenie .... katorga , budze sie nie wyspana mam juz dosc , dzis po raz pierwszy od poczatku ciąży zrobilam Sobie kawe 3w1 , mam nadzieje ,że nie zaszkodzi , ale musze cos w domku porobić , bo niedługo pająki bedą miały idealne warunki do założenia rodziny :D

anik. ale narobiłaś smaka ;))
Mój właśnie robi dla mnie zupę jarzynową i rybkę ;)) A ja w łóżku od rana to jest życie ;)) hahaha

Jeszcze taki na swojski zakwasie, mniaaam :D

&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam :D:D

A ja chyba uratowana !
mdłości poki co , odeszły , ale zmęczenie .... katorga , budze sie nie wyspana mam juz dosc , dzis po raz pierwszy od poczatku ciąży zrobilam Sobie kawe 3w1 , mam nadzieje ,że nie zaszkodzi , ale musze cos w domku porobić , bo niedługo pająki bedą miały idealne warunki do założenia rodziny :D

Mam to samo. Ile bym nie spala jestem niewyspana. Koszmar. Tez ratuje się kawą. Ale zwykła czarna inaczej bym chyba nie funkcjonowała

Annam, ja sama wchodziłam do gabinetu. M mógłby być, ale nie chcieliśmy. Czekamy na normalne USG. Nie wszyscy lekarze pozwalają partnerowi przy dopochwowym wchodzić.

AgatkkaK, musisz uważać i zwolnić trochę tryb życia. Ja od początku dostawałam luteinę dopochwowo 2 razy po 2 tabletki, po dwóch tygodniach luteinę odstawić miałam i brać dupathon 3 razy po 1 co 8h doustnie i po wczorajszej wizycie mam brać dupathon 3 razy dziennie po 2 tabletki co 8h.

Dzisiaj rano dzwoniłam do Poradni Matczynno-Płodowej i mam u nich być na konkretnych badaniach 7.03 o 16:00.

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Annam, ja sama wchodziłam do gabinetu. M mógłby być, ale nie chcieliśmy. Czekamy na normalne USG. Nie wszyscy lekarze pozwalają partnerowi przy dopochwowym wchodzić.

AgatkkaK, musisz uważać i zwolnić trochę tryb życia. Ja od początku dostawałam luteinę dopochwowo 2 razy po 2 tabletki, po dwóch tygodniach luteinę odstawić miałam i brać dupathon 3 razy po 1 co 8h doustnie i po wczorajszej wizycie mam brać dupathon 3 razy dziennie po 2 tabletki co 8h.

Dzisiaj rano dzwoniłam do Poradni Matczynno-Płodowej i mam u nich być na konkretnych badaniach 7.03 o 16:00.

Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Czy u ciebie zdiagnozowano przyczyne strat ?

Dziewczyny dziś na wizycie brała mi probkę na cytologię. I zauważyłam że mam bązowy śluz taki jak kończy się miesiączka . Wygląda jak budyń czekoladowy. Zaczynam się martwić, może przy tym badaniu mi coś uszkodziła, bo trochę mnie bolało jak mi ten wziernik :(

reklama
witam wszystkie wrześniowe mamy :) przyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry