reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia23 nie stresuj się tak bo tylko szkodzisz Maluszkowi. Na pewno wszystko jest ok.
Kasia2439 ja też mam jutro wizytę. Mam nadzieję, że będzie serduszko.
Zmęczenie u mnie jest okropne. Mdłości tez są ale wiecie co? Chyba trochę się do tego przyzwyczaiłam.
Dobrej nocki☺

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Ja szykuje się do pracy w nocy męczył mnie kaszel. Herba z miodem i cytryna mam nadzieję że da radę ;( mimo tego że lubię swoją pracę to juzbym wolała iść na l4
Kasia, Acgug trzymam kciuki za wizytę
Miłego dnia ;)

Hej dziewczyny :)
Wracajac do poprzednich tematow to , tez wierze w to ze jak ktos umiera to przesyla nam nowe zycie poniewaz w maju zmarla moja mama i wydaje mi sie ze zeslala mi malenstwo zebym nigdy nie zostala sama ;)
Ja tez odstawilam fast foody choc nie mowie ,ze jak przyjdzie mi ochota to na niego nie pojde haha , no i co do jedzenia to jem czesciej ale u mnie powiem wam waga stoi narazie choc brzuch mi wybilo od wody. Ja jestem na l4 od szpitala czyli jakos ponad 3 tyg , teraz szczerze powiedziawszy balabym sie wrocic bo tam troche sie nadzwigam i nie chce sie forsowac tymbardziej ze umowa konczy mi sie w maju i mam mozliwosc wrocenia ale umowy nie przedluza..
Od wczoraj jakies bole glowy mnie mecza i chyba mi sie jakis kaszel zaczyna ;(
Powodzenia wszystkim dziewczyna na wizytach!
Aaa i witam nowe wrzesnioweczki :
Milego dnia dziewczyny :))

Cześć. Właśnie zawiozłam z mężem dziewczynki do przedszkola. A jakie szczęśliwe, bo od czwartku nie chodziły. Mąż przywiózł mnie do domu i pojechał rozliczyć się w jednej pracy i na 10:15 na rozmowę do drugiej. Trochę się stresuje. Nie powinnam, ale tak mam. Zaraz śniadanie zjem i może do łóżeczka wskoczę troche poleżeć. Muszę korzystać puki dzieci nie na, bo przez ostatnie 4 dni ciężko było.

Dziewczyny, kciuki za wizytę &&&&.

hej :)
ja chciałbym pracować do kwietnia później synkiem sie na cieszyć dla mnie to oszczędności bo syn ma nianie i place kolo 800zl miesięcznie a tak 100% wypłaty dla nas bez żadnych kosztów...
przez reformę 6-latkow nie pójdzie do przedszkola bo miejsc brak a szkoda biedaczek codziennie sie pyta kiedy idzie do przedszkola

miłego tygodnia i poprawy samopoczucia

Hej dziewczyny.
Idę dzisiaj na badania. Nerka boli mnie od wczoraj coraz mniej mi się to podoba. Wzięłam Nospę forte i czekam czy przejdzie.
Ja nie pracuje jako tako wiec i tak siedzę w domu.

Cześć ;D

Ale sie nazbierało przez dwa dni.. Byłam wyjęta z życia przez szkołe i egzaminy ;O

Dzisiaj czuję się masakrycznie, ból głowy i katar. przeleże cały dzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry