Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.Hej dziewczyny
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzinachyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć
Ja jestem z woj śląskiego jest któraś z dziewczyn może?
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Dziś na obiad planuję zrobić krem z brokułów z grzankami ;D
Odliczam dni do wizyty bo mam 11 w medicoverze
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży![]()
O miałam tak w poprzedniej ciążyMam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek![]()
Emi jestem chętna na przepis :-)
Przepis wrzucony w wątku jedzeniowym.Emi wrzuć. Ja wrzucę dla porównania swój![]()
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowaa do wiosny jeszcze tyle czasu..
Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek![]()
Sreberko ja pamiętam jak skladalam ciuszki co chwilę. Tak nie mogłam się doczekać dziecka☺