reklama

Wrześnióweczki

niunians to świetnie że badania wszystkie w porządku wyszły:-) :)
Druga sprawa czy to normalne ze pobolewa mnie brzuch? Ból podobny do bólu miesiączkowego ale jest krótszy, mniej intensywny
też się miałam o to pytać bo dzisiaj dwa razy mnie tak brzuch pobolewał i szczerze to nie przypominam sobie takiej dolegliwości w poprzednich ciążach :unsure: Może no-spę trzeba zacząć łykać :confused:
Anik. kciuki nadal mocno zaciśnięte:confused:

reklama
KasiaMarysia dziękuję,że pytasz :) ja kiepsko. Męczy mnie przeziębienie i wymioty. A mąż już dobrze :)

Zmartwiłam się o Anik, ale wierzę,że będzie wszystko dobrze. A jak Twoje samopoczucie? :)

Dieta w ciąży: kiwi

To jedno z najbogatszych źródeł witaminy C – jeden duży owoc pokrywa dzienne zapotrzebowanie na tę witaminę. Kiwi jest też bogatym źródłem witaminy E, kwasu foliowego, a także potasu oraz pektyn, pomaga więc obniżyć poziom złego cholesterolu, przeciwdziała zaparciom, ma właściwości moczopędne, łagodzi obrzęki. Jest naturalnym środkiem wspomagającym leczenie przeziębienia.

O to co wyczytalam :)

CzekamNaMojCud ja pije duzo miety, od zawsze (nie tylko w ciazy) to u mnie podstawowa herbata. Zielona na drugim miejscu. Innych w zasadzie w ogole nie pije. Skad watpliwosci czy mozna?

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
witam się i ja
życzę dużo zdrowia (ja już po chorobie chociaż katar- zatoki dalej sa)
dobrego samopoczucia oby wszystko było dobrze

a ja dziś na 16:30 mam wizytę jupi :-D
wszystkim ogłosiliśmy już nowinę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry