Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stworzyc mozesz tutaj: http://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.htmlDziewczyny gdzie znalezc i jak dodac suwaczek?
Acug oby szybko bylo po klopocie i krwiak wchlonalHej..ja dziś dołączyłam do chorowitków...kaszel, katar, głowa ćmidobrze że dziewczynki moje juz, w szkolej i przedszkolu to zaraz zrobię sobie gorącej herbaty i do wyrka wskoczę
Acgug oby się krwiak jak najszybciej wchłonął
całe szczęście że maleństwo ma się dobrze
KasiaRo gratuluję pozytywnej wizyty
Agus8819 fajny pomysł z tym kolażem![]()
Myślę, że możesz pić oczywiście z umiarem. A co do bólu brzucha. Może Cię pobolewac to normalne. Jeśli nie towarzyszy temu plamienie to raczej nie jest zły taki ból. A piersi tez mnie bolą. Wypada spać w biustonoszu.Kobietki mam pytanie, a może nawet dwapo 1 czy mogę pić mięte w ciąży? Wczesniej jakos mi tak nie smakowało teraz pije min 1 kubek dziennie. Druga sprawa czy to normalne ze pobolewa mnie brzuch? Ból podobny do bólu miesiaczkowego ale jest krótszy, mniej intensywny no i do tego bolą mnie piersi jak cholera. To moja pierwsza ciąża, także brak mi doświadczenia i wystarczającej wiedzy.